Horoscop luni, 26 octombrie 2020. Schimbări la job pentru o zodie

Astrolog Roxana Lușneac 25.10.2020, 18:00
Horoscop luni, 26 octombrie 2020. Schimbări la job pentru o zodie

Horoscop luni, 26 octombrie 2020. Schimbări la job pentru o zodie. Unii nativi au o relație foarte bună cu partenerii de viață, în timp ce alții aleg să petreacă mai mult timp în compania prietenilor. Cifrele norocoase ale zilei sunt 4,13,34,56, iar culorile care poartă noroc zodiilor sunt alb, bej și  mov.

Horoscop luni, 26 octombrie 2020. Ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie

Berbec

Casa câștigurilor este activată și tranzitele pot să vă aducă în perioada următoare recunoașterea meritelor, susținerea celor mai cu experiență și succes. Important astăzi este să îi dați timpului timp și să nu vă grăbiți în nicio decizie.

Taur

Accentul vine pe casă carierei și a rezultatelor pozitive. Unii dintre voi veți nevoiți să vă ajutați familia, să schimbați echipa din care faceți parte sau chiar să vă asumați noi roluri de conducere acolo unde lucrați deja.

Gemeni

Începutul de săptămâna vă poate găsi mai înclinați spre conexiunea cu divinitatea sau în așteptarea unor dorințe pe care le-ați încredințat ei spre îndeplinire. Nu faceți promisiuni de care nu va puteți ține pentru următoarea perioadă.

Rac

Relația cu persoană iubita este una benefică, mai ales dacă reușiți să va împărtășiți toate gândurile cu aceasta. Susținerea voastră astăzi vine de la persoanele care țin la voi și care au tot interesul să va fie bine. În rest, orice problema expusă poate deveni o vulnerabilitate.

Leu

A renunța la anumiți oameni din anturajul vostru uneori pare o idee bună, mai ales când aceștia îți dau motive. Nu toți oamenii evoluează în aceeași direcție, iar acesta este un lucru natural și normal.

Ce zodie va suferi schimbari la locul de munca
Ce zodie va suferi schimbari la locul de munca

Fecioara

Un nou început de săptămâna, un nou început spre vindecare la propriu și la figurat. Dacă așteptați niște rezultate, acestea vor fi bune și va vor aduce o stare de liniște și confort psihic. Orice examen sau discuție poate să va ajute să obțineți niște beneficii.

Balanță

Aspectul sănătății poate avea nevoie de atenția voastră, fie că e vorba de voi sau de cineva din familie. Orice afecțiune trebuie tratată din timp. Familia are nevoie de susținerea voastră din toate punctele de vedere.

Scorpion

Unele discuții acum trebuie lămurite împreună cu cei dragi. Aveți grijă la neatenție, conduceți cu grijă și evitați viteză, deoarece riscați să fiți penalizați. Sănătatea mamei va poate îngrijora, iar aici probabil va trebui să apelați la un specialist.

Săgetător

Anumite activități încă nu te motivează suficient încât să te pună în mișcare, așadar preferi să faci ce poți și să lași restul pentru zile următoare. Dacă vrei totuși să ai acele rezultate bune la care visezi, indicat ar fi să încerci să găsești o nouă sursă de energie.

Capricorn

Sinceritatea nu este întotdeauna cea mai tolerată metodă de către ceilalți de a află ce gândiți. Uneori prin diplomație puteți avea mai mult de câștigat. Planurile de viitor pot fi realizabile, dar mai întâi trebuie făcute măcar în gând.

Vărsător

Socializarea poate fi făcută astăzi, dar cu o limită. Este posibil să nu aveți dispoziția necesară să vorbiți despre multe și mărunte, ci mai degrabă să fiți interesați să vă adunați gândurile într-o anumite direcție productivă.

Pești

Nu faceți cheltuieli din impuls, deoarece s-ar putea apoi să le regretați. Aveți răbdare, deoarece timpul le va aranja cumva pe toate. Bazați-vă pe intuiție și pe propria forță mentală.

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...