Horoscop luni, 26 iulie. Racii trebuie să țină bine de bani

Astrolog Roxana Lușneac 25.07.2021, 17:06
Horoscop luni, 26 iulie. Racii trebuie să țină bine de bani

Horoscop luni, 26 iulie. Racii trebuie să țină bine de bani. Numerele norocoase ale zilei sunt 3, 12, 24, 43 și 45, iar culorile ce aduc noroc sunt albastru alb și argintiu.

Horoscop luni, 26 iulie

Berbec

Încearcă să nu te lași prins în poveștile de la birou sau în nemulțumirile tuturor, pentru că a venit momentul să-i mai lași pe ceilalți să-și mai rezolve și singuri problemele. Dacă ești în concediu, mai uită-ți telefonul în cameră ;).

Taur

Începeți săptămâna cu forțe proaspete, deși gândul vă stă la o vacanță binemeritată. Chiar dacă mai trebuie să așteptați un pic până reușiți să faceți totul așa cum va imaginați, rezultatul final merită răbdarea si efortul.

Gemeni

Nu te mai gândi la ceilalți și la ce aceștia gândesc, pentru că astăzi este un moment bun să fii atent la propriile gânduri și emoții. Soluțiile pe care le cauți le poți găsi foarte ușor atunci când îți acorzi un moment de liniște interioară.

Horoscop vineri, 23 iulie. Succes la bani pentru nativii Taur
Horoscop luni, 26 iulie

Rac

Astăzi este o zi bună pentru a te gândi la sursele tale de venit și la cum poți să faci să câștigi mai bine, să fii mai împlinit de muncă ta, să fii mai bine cu tine și cu rezultatele pe care le obții. Deși ești destul de ocupat, energia zilei îți permite să poți să-ți așezi gândurile în ordine.

Leu

Flexibilitatea, deschiderea și acceptarea lucrurilor noi în viața ta sunt cele care te ajută să te ghidezi spre viitor. Este foarte important să îți știi limitele, iar comunicarea cu partenerul de viață îți poate da o sustinere mai mare decât crezi.

Fecioară

Astăzi poți aprecia mai mult frumosul, arta, arhitectura, iar partea ta romantică iese mai ușor în evidență în preajma lucrurilor care îți stimulează simțurile. Persoana iubită îți este alături necondiționat, iar acesta este un aspect foarte important.

Balanță

Poate că este momentul să colectezi niște date sau să strângi niște informații despre un anumit proiect. Orice ai face astăzi, va avea efect prelungit în toată această săptămâna. Important este să începi să pui bazele unei fundații solide a viitorului tău.

Scorpion

Schimbările de program te pot da un pic peste cap, mai ales că va trebui să discuți cu niște oameni pe care nu prea îți place să-i refuzi, sau care sunt mai dificili din fire. Încearcă să nu te stresezi prea mult și să fii direct și corect.

Săgetător

Dacă pui mai mult efort în planurile tale, vei ajunge la rezultatele dorite. Atunci când vine vorba de carieră ta, trebuie să înveți să-ți folosești atuurile și să nu mai dai înapoi atunci când simți că ceva te intimidează sau că e prea mult pentru tine în acel moment.

Capricorn

Astăzi puteți simți că încă sunteți într-o perioadă de stagnare și nu vedeți cum ați putea să vă rezolvați toate problemele. Pentru a ieși din starea asta, nu ezitați să va consultați cu partenerul de viață sau cu un coleg care vă poate da niște idei remarcabile.

Vărsător

Încearcă să faci totul cu pași mici, pentru că doar așa se pot construi lucruri de durată și poți avea rezultate pozitive. Poți găsi astăzi diverse modalități prin care să-ți faci viața foarte interesantă pe viitor, dar și în prezent.

Pești

Astăzi poți fi entuziasmat datorită unei vești pe care o primești de la distanță, sau pentru o bucurie pe care ți-o face cineva apropiat. Trebuie totuși sa ai grijă să nu te implici mai mult decât ți se cere în treaba celorlalți.

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...