Horoscop luni, 25 octombrie. Zodia sleită de puteri, are nevoie urgent de o vacanţă

Astrolog Roxana Lușneac 24.10.2021, 17:54
Horoscop luni, 25 octombrie. Zodia sleită de puteri, are nevoie urgent de o vacanţă

Horoscop luni, 25 octombrie. Începutul de săptămână se anunță cu o epuizare de energie pentru o zodie, astfel că o vacanță este necesară pentru a-și încărca bateriile. Totodată, cele 12 zodii ale horoscopului pot avea parte de lucruri bune, însă există o singură condiție: să poarte culorile norocoase. Acestea sunt alb si argintiu. Numerele norocoase ale zilei de sâmbătă sunt: 3, 12, 23, 34 și 36.

Horoscop luni, 25 octombrie. Cariera este pe primul loc pentru nativii din Taur

Berbec

O nouă săptămână începe, ceea ce înseamnă că energia pozitivă își face loc în viața ta, asta se întâmplă mai ales dacă ai reușit să lași în urmă lucrurile care te țineau prins de trecut sau într-un blocaj continuu. Partenerul de viață este principalul tău prieten în acest moment, pentru că el are cel mai bun interes să-ți fie ție bine.

Taur

Astăzi este o zi bună pentru a profitat de mersul lui Jupiter direct și pentru a te gândi la proiectele care urmează să le desfășori în tot ceea ce ține de cariera ta. În sfârșit ai scăpat de anumite blocaje și poți să te gândești la cum să-ți creezi cu adevărat un imperiu. Important este să ai ambiție și persuasiune, pentru că astrele se ocupă de restul.

Gemeni

Luna este în semnul tău astăzi, ceea ce înseamnă că un lucrurile se aliniază perfect pentru tine din punct de vedere emoțional, dar și mental. Reușești cu ușurință să îți recapeți tonusul pe care l-ai mai pierdut în weekend, ceea ce te face foarte productiv în muncă.

Horoscop luni, 25 octombrie. Calmul te va ajuta să treci peste momentele grele acumulate

Rac

Astăzi este o zi bună pentru a repara ceva din trecut sau pentru a trece peste o dificultate care ti-a tot dat bătăi de cap până acum. Încearcă să nu forțezi lucrurile și să iei totul calm, chiar cu simțul umorului, pentru că așa vei reuși cel mai bine să ajungi la rezultatul dorit.

Leu

Soarele în semnul scorpionului te poate ajuta astăzi să îți revii dintr-o încercare sau dintr-o stare care nu prea te-a lăsat în pace în ultimele zile. Acum e un moment bun să-ți faci planuri de viitor care să-ți aducă stabilitate emoțională, dar și financiară.

Fecioară

Începutul de săptămână te poate găsi în preajma anumitor acte pe care trebuie să le finalizezi cât de curând. Atât riscul, cât și recompensele sunt în meniu, ceea ce înseamnă că trebuie să fii foarte prudent în declarații.

Horoscop 25 octombrie
Balantele vor avea nevoie de partenerii lor in a face fata responsabilitatilor

Horoscop luni, 25 octombrie. Împarte responsabilitățile cu partenerul tău

Balanță

Această zi la început de săptămână îți poate aduce anumite probleme care trebuie să fie rezolvate urgent, iar tu prin arta diplomației și a energiei pozitive poți sa aduci un echilibru la servici. Încearcă să nu te stresezi mai mult decât trebuie pentru niște aspecte trecătoare.

Scorpion

Astăzi poți avea parte de o zi destul de liniștită , atât la serviciu cât și acasă. Un compromis împreună cu persoana iubită trebuie să fie făcut, iar unele responsabilități trebuie împărțite cel, puțin temporar. Soarele îți aduce atât încredere în propria persoană cât și resurse și oportunități de care aveai nevoie.

Săgetător

Soarele în Scorpion în casa odihnei și a recuperării te poate face astăzi să te simți mai slăbit sau pur și simplu să-ți dorești cu ardoare câteva zile de vacanță. Nu mai sta pe gânduri și fă-ți un plan pentru weekendul ce urmează, te va ajuta să fii motivat toată săptămâna.

Horoscop luni, 25 octombrie. Vei găsi în sfârșit soluțiile la probleme

Capricorn

Astăzi poți să găsești soluții la anumite probleme care te-au tot stresat în ultima lună de zile. Marele benefic Jupiter este de partea ta să-ți dea idei înțelepte și oportunități acolo unde simți că ai fost nedreptățit în ultima perioadă de timp.

Vărsător

Începutul de săptămână te poate face să iei o decizie importantă care să te ajute să schimbi direcția în care mergi. Evită discuțiile contradictorii în tot ceea ce ține de politică, sport sau filozofii personale pentru că nu te ajută cu nimic.

Pești

Aspectele de astăzi te pot întoarce în trecut la anumite situații pe care tot le-ai evitat legate cariera ta, de emoțiile tale și de transformarea prin care treci. Învață să iei totul așa cum vine și să îți manageriezi stresul un pic mai bine, deoarece acesta nu te ajută când vrei să evoluezi.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...