Horoscop luni, 25 aprilie. Nativii care sunt dezamăgiţi în a doua zi de Paşte

Astrolog Roxana Lușneac 24.04.2022, 19:06
Horoscop luni, 25 aprilie. Nativii care sunt dezamăgiţi în a doua zi de Paşte

Pentru cea de-a doua zi de Paşte, astrele vin cu o serie de recomandări. De ce trebuie să ţină cont nativii, luni, 25 aprilie, pentru a avea parte de o zi reuşită. Culorile norocoase ale zilei sunt alb şi verde deschis, iar numerele ce ne vor aduce noroc în următoarele 24 de ore sunt: 1,21, 28,30,37, 43. Previziuni complete pentru fiecare dintre cele 12 semne ale zodiacului.

Horoscop luni, 24 aprilie Berbec

Chiar dacă nu îți place tot ceea ce se întâmplă în acest moment și cumva te poți simți nevoit să faci un compromis, asta nu înseamnă că această situație va rămâne așa pentru totdeauna. Este important să aloci mai mult timp și energie în dezvoltarea ta personală.

Taur

Astăzi este o zi bună pentru a încerca să rămâi într-o stare de bine permanentă și pentru a te ocupa mai mult de sufletul tău, dar și de cei dragi. În partea a doua a zilei, încearcă să rămâi diplomat în atitudine, mai ales dacă o persoană dragă are nevoie de susținerea ta.

Gemeni

Dacă până acum ai avut niște așteptări foarte mari de la anumiți oameni din anturajul său din familia ta, astăzi poți să îi accepti așa cum sunt ei în realitate, mai ales în partea a doua zilei. Încearcă să scapi de acele aspecte pe care le simți a fi toxice.

Rac

Încă de dimineață pot exista anumite lupte de putere în ceea ce ține de sectorul parteneriatelor sau legate de sectorul copiilor. Încearcă să te ții departe de orice dramă sau situație care nu te implică într-un mod direct și deci nu te afectează.

Leu

Încearcă să mai dai jos din zidurile pe care le-ai construit între tine și cei din jurul tău, pentru că altfel riști să te simți destul de singur. Dacă o perioadă de timp ai fost ceva mai stresat în legătură sectorul serviciului, acum e un moment bun să discuți cu partenerul de viață pentru a găsi soluții.

Fecioară

Astăzi este o zi bună pentru a te concentra mai mult asupra treburilor pe care le ai de rezolvat de ordin personal și social. În sfârșit ai scăpat de de anumite aspecte care ți-au provocat supărări sau greutăți în ultima perioadă de timp.

Horoscop luni, 24 aprilie
Horoscop luni, 24 aprilie

Horoscop luni, 24 aprilie Balanţă

Climatul actual astral poate scoate ceea ce e mai rău în ceilalți, mai ales dacă este vorba de gelozie sau de anumite lucruri pe care nu le-au încheiat în mintea lor în trecut. Ceea ce simt alții nu trebuie să te afecteze pe tine, pentru că nu depinzi de ei şi nu ai de ce să te implici.

Scorpion

Chiar dacă te simți dezamăgit de anumiți oameni din anturajul tău, asta nu înseamnă că trebuie să lași acele sentimente negative să iasă la suprafață. Saturn și Mercur îți pot face în acest moment situația emoțională destul de incertă, ceea ce te poate face să te închizi în tine și să vrei să petreci timp singur.

Săgetător

Astăzi este o zi în care trebuie să ai mai multă grijă la ceea ce spui, pentru că te poți simți foarte tentat să intri în diverse subiecte de bârfa care nu te implică, iar pentru asta poți plăti mai târziu. Încearcă să îți păstrezi energia pozitivă și să vorbești despre lucruri sănătoase mental.

Capricorn

Aspectele actuale scot în evidență tot ceea ce ține de valoarea ta personală și de ceea ce este important cu adevărat pentru tine. Încearcă să îți concentrezi atenția mai mult asupra creativității și să ai răbdare, deoarece doar lucruri bune vor veni curând în viața ta.

Vărsător

Aspectele zilei de astăzi te fac să te concentrezi mai mult pe tot ceea ce ține de familie și de casă. Ai foarte multe lucruri de pus la punct iar asta nu îți dă liniște, dar pe de altă parte astrele te încurajează să faci cumpărături pentru a le face pe plac celor dragi.

Peşti

Astăzi este o zi bună în care poți să te mobilizezi să faci lucruri ieșite din comun sau să mergi să vizitezi anumiți oameni pe care nu i-ai mai văzut de ceva timp. Ai nevoie să te ocupi doar cu ceea ce îți face cu adevărat plăcere alături de oamenii dragi.

 

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...