Horoscop luni, 24 ianuarie 2022. Zi complicată pentru zodia Scorpion

Astrolog Roxana Lușneac 23.01.2022, 20:01
Horoscop luni, 24 ianuarie 2022. Zi complicată pentru zodia Scorpion

Horoscopul de luni, 24 ianuarie, anunță noi provocări pentru nativi. Potrivit astrologului Roxana Lușneac, o zodie va avea parte de momente tensionate. Află ce se anunță pentru ceilalți nativi. Culorile norocoase ale zilei sunt: bej și alb. În schimb, numerele norocoase ale zilei sunt: 8, 10, 29, 32, 39 și 43.

Horoscopul pentru ziua de luni, 24 ianuarie 2022. O zodie va trece prin momente dificile

Berbec

Din punct de vedere social astăzi poți să stai destul de bine, mai ales că semnul Balanței îți dă această energie care te ajută să primești partea celor din jur atenția de care ai nevoie fără prea multe eforturi.

Taur

Astăzi este o zi foarte bună pentru a găsi un echilibru între trup minte și suflet. Permite-ți să vezi binecuvântările de care ai parte în viața ta și găsește-ți motivarea atunci când vine vorba de proiectele tale.

Gemeni

O nouă săptămână îți aduce o nouă energie, dar nu trebuie să uităm că Mercur este încă în mers retrograd, ceea ce te poate face predispus la greșeli legate de comunicare sau de de înțelegerea unor termeni. Ai răbdare, fii calm pentru a lua decizii înțelepte.

Rac

Astăzi este o zi bună pentru a ocupa mai multe de mintea ta, de spiritul tău și de corpul tău. Poate ca ai nevoie de un pic mai mult de timp liber pentru tine în care să te relaxezi și să-ți pui gândurile în ordine.

Leu

Ziua de astăzi îți poate aduce sentimentele de securitate iubire și susținere din partea celor dragi. În sfârșit poate ai reușit să pui la punct termenii unei anumite relații sau ai reușit să stabilizezi o conexiune cu cineva important.

Horoscopul 1-7 ianuarie 2022. Nativii care au parte numai de lucruri frumoase in prima saptamana a noului an
Horoscopul luni, 24 ianuarie

Fecioară

Este posibil ca astãzi să se întâmple destul de multe evenimente în jurul tău, ceea ce va trage atât lucruri pozitive, cât și anumite situații care nu îți sunt neapărat pe plac. Dacă simți că totul este mult prea mult, încearcă să faci o pauză pentru a-ți ordona gândurile.

Balanță

Dacă există anumite negocieri pe care trebuie să le faci în următoarea perioadă de timp, astrele te sfătuiesc să nu dai în spate și să mergi înainte făcând ceea ce crezi că e cel mai bine din punct de vedere moral, pentru că adevărul tău este cel mai important.

Scorpion

Există o mare posibilitate ca oamenii din jurul tău să-ți atingă partea sensibilă, iar acest lucru poate să te enerveze sau cel puțin se descoase din confortul tău. Pe de altă parte, nici tu nu te lași mai prejos și tinzi să fii destul de critic. Încearcă să menții un echilibru.

Săgetător

În acest moment cariera ta este foarte importantă, dar și ambițiile pe care le ai. Încearcă să nu te mai învinovățești dacă nu poți constant să fii în preajma prietenilor tăi, pentru că ar trebui să știe deja cum ești tu.

Capricorn

Conjuncțiile actuale sunt foarte bune pentru a-ți activa puterea personală și pentru a decide ceea ce urmează să faci de acum încolo. Poate că e momentul să te ocupi mai mult de casă sau persoanele care s-au simțit neglijate în ultima perioadă de timp.

Vărsător

Astăzi este o zi bună pentru a-ti exprima emoțiile și pentru a fi alături de o persoană care chiar apreciază intențiile tale bune. Ai grijă de sănătatea ta pentru că poate să fie un pic mai sensibilă sau slăbită decât normal.

Pești

Din punct de vedere social, astăzi te poți simți mai dispus să deschizi anumite subiecte importante sau sensibile cu colegii, clienții sau chiar cu anumiți membrii din familie. Înainte de a semna orice contract sau de a-ți lua un angajament nou, asigură-te că știi toți termenii.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...