Horoscop luni, 23 noiembrie 2020. Peștii trebuie să fie mai organizați

Astrolog Roxana Lușneac 22.11.2020, 17:00
Horoscop luni, 23 noiembrie 2020. Peștii trebuie să fie mai organizați

Horoscop luni, 23 noiembrie 2020. Numerele norocoase ale zilei sunt 1, 6, 24 și 45,  în timp ce culorile care vă pot face ziua mai frumoasă sunt alb, mov și crem.

Horoscop luni, 23 noiembrie 2020

Berbec

Casa imaginii voastre în societate și a câștigurilor vă este pusă în evidență și este necesar că să luați niște decizii vizavi de aceste. subiecte. Fie că cineva vă propune o idee sau aceasta vă vine plus și simplu în minte, nu o ignorați.

Taur

Marele benefic vă ajută să vă vindecați repede și să vă înțelegeți lecția de viață pe care Saturn tocmai v-a oferit-o. Viitorul sună bine dacă faceți și voi schimbări. E greu în această perioadă să ai încredere în alții, dar nu uita că un bob de credință poate muta munții din loc.

Gemeni

Comunicarea cu cei dragi și susținerea familiei măcar de la distanță vă ajută moral și asta este foarte bine. Aveți grijă și de cei mai tineri din familie, pot avea o imunitate scăzută în această perioadă.

Horoscop luni, 23 noiembrie 2020

Rac

E un moment bun să faci ceva și pentru sufletul tău, având în vedere că în ultima perioadă te-ai preocupat mai mult de ceilalți. Caută să ai un moment de relaxare sau o activitate care te ajută să te destinzi.

Leu

Anumite lucruri ieșite din comun se tot întâmplă în ultimul timp, iar asta vă scoate din normalitatea cu care erați cumva obișnuiți. Încercați să priviți lucrurile cât se poate de obiectiv pentru că doar așa puteți da cele mai bune sfaturi.

Fecioară

Sunteți organizați și faceți totul strategic, iar asta vă dă o energie bună. În aceste condiții sunteți capabili să finalizați orice proiect sau treaba în timp util.

Balanță

Aspectul social vă ocupă o bună parte din timp, fie că e vorba de comunicarea cu oamenii la distanță, fie că e vorba de anumite relații pe care acum le reluați. Nu uitați să și ascultați, nu doar să vorbiți.

Scorpion

Puneți pe primul loc nevoile celorlalți, iar asta implică atât sacrificii materiale, dar și spirituale. Nu uitați să aveți grijă și de imunitatea voastră și a copiilor.

Săgetător

Sectorul copiilor vă susține moral și în același timp vă și solicită implicarea.  Aveți grijă de sănătatea voastră și nu faceți excese acolo unde știți deja că aveți o sensibilitate.

Capricorn

Lucrurile merg încet și bine, iar tocmai din această cauză nu e momentul să grăbiți situațiile. A lăsa ideile și oportunitățile să vină natural este mult mai indicat. Partenerul are nevoie de susținere.

Vărsător

Treceți totul prin filtrul emoțiilor și anumite dorințe pe care le aveți sunt încă departe de a fi realizabile. Important să nu vă pierdeți curajul și să începeti să vă organizați chiar și pentru viitor.

Pești

Acum este un moment bun să vă puneți gândurile și actele în ordine. Aveți nevoie să vă organizați un pic pentru a putea trece la următoarele planuri și proiecte. Familia va susține și astrele sunt de partea voastră.

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Urmăriți Impact.ro și pe