Horoscop luni, 23 august 2021. Proiect nou pentru zodia Rac, Balanțele trebuie să își înfrunte fricile

Astrolog Roxana Lușneac 22.08.2021, 19:06
Horoscop luni, 23 august 2021. Proiect nou pentru zodia Rac, Balanțele trebuie să își înfrunte fricile

Horoscopul zilei de luni, 23 august 2021, aduce schimbări importante pentru fiecare nativ al zodiacului. Ca de obicei, Roxana Lușneac, astrologul nostru de serviciu, este aici pentru voi și vă ajută să înțelegeți ziua de luni înainte ca ea să înceapă. Pentru început, culorile norocoase: trebuie să țineți cont că alb și verde deschis sunt cele care vă vor favoriza. De asemenea, numerele benefice ale zilei sunt 2, 9,13,21,25 și 34

Horoscop luni 23 august 2021. Berbecii trebuie să fie deschiși la nou

Berbec

O nouă etapă poate veni în drumul tău atunci când vine vorba de carieră și de lucrurile pe care ți le dorești de ceva timp să se întâmple. Nu ezită să accepți noile oportunități, pentru că altfel nu poți progresa atât în statut cât și financiar.

Taur

Răbdarea ta poate fi uneori la limită, dar trebuie să îți organizezi emoțiile așa încât să-ți folosești caracteristicile de baza ale zodiei: calmul și ținutul sub control al trăirilor interioare. Noi proiecte și planuri pot veni în mintea ta, ceea ce te motivează.

Gemeni

Chiar dacă săptămâna abia începe, gândul tot poate să-ți stea la distracție și la lucrurile pe care le mai poți încă face în puținul timp din vara rămas. Lasă-ți creativitatea să te inspire și profită de rezultatele bune ale muncii tale de până acum.

Rac

Întâlnirile de afaceri și noile proiecte pot face parte din programul zilei. Puterea ta de a te conecta cu oamenii alături de care poți lucra eficient este una mare, mai ales dacă scopul final este unul grandios. Aspectul sănătății este unul bun, dar trebuie să nu exagerezi acolo unde știi că ai o sensibilitate.

Leu

Nu te pierde în ce ar fi fost dacă sau în idei pe care societatea ți le impune că așa ar trebuie să fie sau să faci. Reputația ta este una bună, iar veștile excelente pot veni în drumul tău, ceea ce îți va aduce bucuria de a le împărți cu cei din jur.

Fecioară

Marte îți încurajează spiritul competitiv, dar trebuie să ai totuși grijă la toată pasiunea pe care o pui în acțiunile tale, deoarece poate fi ușor confundată cu agresivitate sau cu genul de grabă care strică treaba. Fii moderat, echilibrat și vei avea o zi productivă.

Săgetătorii pot beneficia de alte oportunități

Balanță

Unele frici nu vor dispărea niciodată, în cazul în care asta este dilema zilei. Dar în schimb, poți să încerci să le înfrunți sau să-ți faci un plan B, pentru că evitând să te gândești la ele nu vei face decât să le ascunzi sub covor. Puterea iubirii, a mulțumirii și a gândurilor pozitive te pot ajută într-un mod neașteptat.

Scorpion

Începutul unei noi săptămâni te poate determina să îți dorești să știi exact cui aparții sau unde te plasezi în relațiile cu ceilalți. Ai nevoie de acele lucruri și emoții care îți fac inima să se simtă într-un loc sigur și confortabil.

Săgetător

Oportunitățile nu ezită să apară, iar viitorul pare altfel privit din acest loc și moment unde te afli acum. Poate că a venit timpul să abordezi un nou mod de a face activitățile zilnice, sau o nouă rutină.

Capricorn

Muncă ta depusă în ultima perioada de timp în sfârșit începe să aducă rezultate pozitive, iar asta te ajută să te relaxezi un pic. Ia-ți persoana iubită de mâna și ieșiți în lume să vă creați niște amintiri minunate.

Vărsător

Casă informațiilor și a ideilor noi este pusă în evidență, ceea ce înseamnă că te poți inspiră mai ușor din jurul tău pentru a crea ceva nou. Câteva zile departe de tot ce înseamnă tumult, treaba și griji te-ar ajută să pui o ordine în tot ce se petrece în gândul tău.

Pești

Urmează pașii pe care intuiția te duce, creează-ți propriul drum acolo unde ai îndoieli.Poate că abia aștepți să ajungi la destinație odată ce casa călătoriilor este activă. Acest aspect te ajută dacă ești plecat în vacanță sau ai de făcut un drum mai lung.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...