Horoscop luni, 22 martie. Capricornii își găsesc liniștea acasă

Astrolog Roxana Lușneac 21.03.2021, 20:14
Horoscop luni, 22 martie. Capricornii își găsesc liniștea acasă

Horoscop luni, 22 martie. Achizițiile pentru acasă vor face șederea Capricornilor în căminul lor mult mai plăcută și liniștită. Acela este și locul care debordează de iubire și atenție din partea celor dragi. Culorile norocoase ale zilei sunt roșu și alb, iar numerele care aduc noroc sunt 3,14,28,39 și 40.

Horoscop luni, 22 martie. Planul unei vacanțe apare în orizontul Berbecilor

Berbec

Semnul vostru a început, iar asta înseamnă fie că poți să te ocupi făcând planuri pentru ziua ta, fie plănuiește o vacanță în vară. Motivele de fericire sunt multe, mai ales că cei dragi își pot confirmă prezența.

Taur

Poți simți că ultima perioada a fost una mai mult de odihnă, sau în general mai liniștită că de obicei. Acest aspect se datorează faptului că voi trebuie acum să va gândiți la greșelile din trecut și cum să faceți să le evititi în viitor.

Gemeni

Astăzi poți începe să iei decizii importante pe care le-ai tot amânat în ultimii doi ani, sau cel puțin să începi să te gândești la ele. Din punct de vedere emoțional sau sentimental, asigură-te că ai în jur oamenii care îți dau o energie pozitivă.

Horoscop luni, 22 martie. Nativii din Leu vor primi energie

Rac

Casă recunoașterii publice, a eforturilor voastre și casă carierei va sunt puse în evidență. Acolo va gândiți de ceva timp să va faceți o schimbare folosindu-va abilitățile și aptitudinile. Astrele va susțin să primiți susținerea celor din jur dacă o cereți.

Leu

Soarele și Venus îți dau energie și încredere în propriile decizii. Pe de-o parte poți să faci ceva ce ți-ai dorit de mult, iar pe de altă iubirea și frumosul te ajută să te bucuri de rezultatele pozitive.

Fecioară

Dacă nu te simți sigur de un lucru anume și cauți o soluție, încearcă în primul rând să nu cauți vinovați. Compasiunea, înțelepciunea te vor ajută să iei deciziile bune pe termen lung.

Horoscop luni, 22 martie. Balanțele trebuie să evite discuțiile

Balanță

Dacă eviți să intrii în discuții care nu te avantajează, îți economisești timpul și energia. Există un pas pe care îl poți face spre progres, numai că trebuie să te ambiționezi.

Scorpion

Poate că a discuta despre ce ai pe suflet te va ajuta mai mult decât crezi să te eliberezi și să dai la o parte o presiune pe care ai tot simțit-o într-o relație apropiată. Ia inițiativa și nu vei regreta.

Săgetător

Relația de parteneriat este pus în evidență, iar această poate să fie sentimentală sau de afaceri. Este un timp bun pentru a lucra în echipa și a pune la cale planuri mărețe.

Horoscop luni, 22 martie. Un început de săptămână bun pentru Vărsători
Horoscop luni, 22 martie. Un început de săptămână bun pentru Vărsători

Horoscop luni, 22 martie. Un început de săptămână bun pentru Vărsători

Capricorn

Îți găseșți liniștea acasă sau te ocupi de achiziții pentru a-ți face locul în care locuieșți și mai plăcut. Acasă e iubire, tot acolo sunt persoanele pe care le iubeșți, iar asta îți da un sentiment plăcut.

Vărsător

Săptămâna începe bine, mai ales dacă te organizezi de dimineață și nu lași lucrurile să îți scape de sub control. E o nouă zi, o nouă energie, fă ce poți tu mai bine fără să te judeci singur mai mult decât o fac alții.

Pești

Poate că aștepți niște vești bune care tot întârzie, dar nu te descuraja deoarece cestea vor veni spre sfârșitul săptămânii. Aspectele acestui început de săptămâna sunt bune, numai că trebui să ai răbdare.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...