Horoscop luni, 20 septembrie 2021. Nativii din zodia Leu au parte de transformări la locul de muncă

Astrolog Roxana Lușneac 19.09.2021, 20:32
Horoscop luni, 20 septembrie 2021. Nativii din zodia Leu au parte de transformări la locul de muncă

Vin vești noi, la început de săptămână, pentru cei 12 nativi din horoscop, pentru ziua de luni, 20 septembrie. În timp ce Leii au parte de transformări la locul de muncă, luna plină aduce încheierea unor capitole în materie de relații pentru zodia Fecioarei. Dincolo de efectele lunii pline, poți apela la culorile norocoase, alb și albastru ciel, dar și la numerele norocoase, ce pot aduce un plus de șansă în viața ta. Acestea sunt 2, 5, 17, 24, 35, 37.

Ce vești aduc astrele la horoscop pentru ziua de luni, 20 septembrie

Berbec

Săptămâna începe pentru voi cu o lună plină în Pești, ceea ce înseamnă că vă sunt scoase în evidență talentele, capacitatea voastră de adaptare dar și unele slăbiciuni. E un moment bun în care să îmbinați compasiunea, imaginația și talentul pentru a reuși să ajungeți la o concluzie legată de ceea ce ați vrea voi să faceți pe viitor.

Taur

Chiar dacă nu îți convine că trebuie să faci anumite lucruri și poate că la început te plângi, până la sfârșit știi foarte bine că va ieși o treabă minunată. Este un bun moment să încep să ai mai multă încredere în tine și să fii mai atent la ceea ce simți că ai nevoie.

Gemeni

Astăzi tindeți să fiți ceva mai emoțional decât în mod normal, poate chiar mai nostalgici. Luna plină vă aspectează direct casa carierei și locul în care vă aflați în acest moment, dar vă arată și posibilitățile pe care le aveți pentru un viitor mai bun.

Rac

Aspectele zilei de astăzi și luna plină cad asupra transformărilor, asupra colaborărilor. Poate că în ultimele luni de zile ați învățat ce înseamnă spiritul de echipă, dar și de la ce punct sunteți pe cont propriu, iar asta v-a ajutat enorm.

Leu

Luna plină de astăzi aspectează direct sectorul muncii voastre, iar aici se întâmplă niște transformări. Fie că este vorba de discuția unor termeni legați de o colaborare sau hotărâți că trebuie să investiți mai mulți bani, trebuie să aveți încredere în faptul că aceste schimbări vă vor aduce câștiguri pe viitor.

Fecioară

Luna plină de astăzi aspectează direct sectorul relațiilor, ceea ce poate aduce încheierea unui capitol din viața ta. Fie că renunți la un contract de colaborare, termini o afacere sau chiar o relație de prietenie, trebuie să ai încredere în propria intuiție.

Horoscop luni, 20 septembrie
Ce au pregătit astrele pentru această zi

Balanță

Astăzi poți să te mobilizezi să scapi de anumite tabieturi nesănătoase, chiar poți să spui „La revedere” serviciului actual sau unor oameni în compania cărora nu te mai regăsești. Nu trebuie să îți fie frică de schimbări, acestea mereu vin cu un scop.

Scorpion

Fie că este momentul să închei un proiect de suflet și să începi unul nou sau să ai mai mult timp pentru tine, toate schimbările în acest moment vin la momentul potrivit, deci nu trebuie să ]’i fie frică de ele si de ce pot aduce.

Săgetător

Astăzi te poți apropia mai ușor de membrii familiei tale, de casa ta și de persoanele care îți aduc liniște sufletească. Trebuie totuși să încerci să menții un echilibru între treburile pe care le ai la serviciu și sectorul personal.

Capricorn

Luna plină de astăzi te face ceva mai emoțional decât de obicei și pui foarte ușor la suflet tot ceea ce ține de comunicare si de cercul tău social de prieteni. În ultimele 6 luni ai avut câteva indicii că lucrurile s-au schimbat, iar acum știi cum să jonglezi cu acest lucru.

Vărsător

Luna plină de astăzi te afectează direct pe segmentul financiar, pe buget și pe planurile pe care vrei să le dezvolți pentru viitor. În ultimele luni de zile a trebuit să apelezi la diverse modalități pentru a obține noi câștiguri. Noile proiecte sunt de bun augur.

Pești

Luna plină de astăzi încheie un ciclu de șase luni în care ai avut foarte multe lucruri de învățat, a trebuit să treci prin niște experiențe nemaiîntâlnite si așa ai reușit să evoluezi foarte mult. Trebuie să fii mândru de tine și să accepți schimbările care vin pe plan profesional.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...