Horoscop luni, 20 martie 2023. Săptămâna începe perfect pentru zodia Rac. Vești mari și pentru Taur

Stan Filon 19.03.2023, 22:09
Horoscop luni, 20 martie 2023. Săptămâna începe perfect pentru zodia Rac. Vești mari și pentru Taur

Horoscopul pentru ziua de luni, 20 martie 2023, vine cu vești bune pentru multe dintre zodii. Racii sunt însă campionii, deoarece vor începe săptămâna în forță. Vor avea parte de aprecieri la locul de muncă, iar veniturile se vor înmulți rapid.

Horoscop luni, 20 martie 2023

Berbec

Vești bune pentru nativii Berbec! Se pare că o persoană foarte interesantă apare la orizont și poate fi partenerul așteptat până acum.

Taur

Taurii primesc ajutor aproape divin! Se pare că universul va acționa prin oameni dragi acestor nativi, care le vor întinde o mână de ajutor binemeritat.

Horoscop luni, 20 martie 2023
Horoscop luni, 20 martie 2023

Gemeni

Horoscopul de luni, 20 martie, spune că Gemenii sunt pe cale să dea lovitura! Fie că șefii își dau seama ce calități au acești angajași, ori își vor găsi un nou job, cert este faptul că veniturile acestor nativi vor crește considerabil.

Rac

Racii au parte de un început de săptămână foarte bun. Sunt foarte apreciați la locul de muncă și îi paște un câștig substanțial.

Leu

Leii realizează că trebuie să se ridice și s-o ia de la capăt. Au puterea necesară, așa că se vor reinventa foarte curând și vor avea succesul dorit.

Fecioară

Fecioarele sunt personajele principale, astăzi, pe unde s-ar duce. Atrag toate privirile și este posibil să primească o ofertă de nerefuzat din partea unui nou partener de afaceri.

Balanţă

Vin vești bune și pentru Balanțe, care au șanse reale să-și descopere adevăratul suflet pereche. În plus, o idee de afaceri la care se gândesc de ceva timp s-ar putea concretiza curând.

Scorpion

Scorpionii au parte de o zi bună și ei. Au șanse reale să intre în posesia unei sume frumoase de bani și chiar o pot înmulți.

Săgetător

Săgetătorii au probleme de comunicare astăzi, ceea ce nu este un lucru bun, mai ales la locul de muncă. Colegii îi vor privi destul de ciudat.

Capricorn

Capricornul va avea nevoie de explicații pe care să le prezinte foarte repede partenerului de viață, mai ales dacă au călcat strâmb în ultima perioadă. Se va afla totul!

Vărsător

Vărsătorii atrag câștigurile ca un adevărat magnet. Au șanse reale să intre într-o afacere foarte bănoasă, care le va asigura nivelul înalt de trai cu care sunt obișnuiți.

Peşti

Peștii sunt destul de împrăștiați astăzi, ceea ce este posibil să le aducă critici la locul de muncă. Trebuie să se mobilizeze rapid, până nu va fi prea târziu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...