Horoscop luni, 19 aprilie. Zodia care scapă de ghinion în această zi

Astrolog Roxana Lușneac 18.04.2021, 19:24
Horoscop luni, 19 aprilie. Zodia care scapă de ghinion în această zi

Horoscop luni, 19 aprilie. Ajutorul poate veni din locuri nesperate pentru nativii din Taur. Astfel, trebuie să vă mențineți speranța, iar munca depusă până acum va veni cu roade pe măsură. Culorile norocoase ale zilei sunt alb și mov, iar numerele care aduc noroc sunt 2, 14, 33, 35 și 40.

Horoscop luni, 19 aprilie. Imaginea de sine evoluează pentru Gemeni

Berbec

Casa carierei rămâne locul în care vă puneți o mare parte din energie și parcă aveți un spor în toate. Începeți să fiți printre avantajați acestei perioade și nimic nu e mai bun decât să vă începeți săptămâna cu zâmbetul pe buze.

Taur

Acolo unde dorințele și aspirațiile voastre sunt, acolo primiți și ajutor divin. Nu vă pierdeți speranța, muncă pe care ați depus-o până acum nu e în zadar și vă aduce roade.

Gemeni

Imaginea voastră este în acest moment într-un proces de evoluție și îmbunătățire, iar asta uneori poate să vă facă să va simțiți diferit sau ciudat, dar aveți încredere că lucrurile vor ieși mai bine decât va așteptați.

Horoscop luni, 19 aprilie. Cariera va străluci pentru nativii din Rac

Rac

Casă parteneriatelor este una stabilă, iar acolo lucrurile rămân așa unde sunt sau pot să evolueze dacă depuneți și voi un efort. Pe de altă parte, casă carierei este vedetă, iar aici puteți să realizați lucruri frumoase sau puteți primi un sprijin mult așteptat.

Leu

Depuneți mult efort în noile planuri sau proiecte, iar asta vă cam ia din tot timpul disponibil de altădată. Aveți încredere că veți reuși, chiar dacă în acest moment lucrurile nu evoluează cum v-ați dori.

Fecioară

Aveți un benefic care vă protejează deciziile și va face mai înțelepți. Partea bună este că dacă va doriți să va faceți o nouă investiție sau chiar o afacere, astrele va susțin.

Horoscop luni, 19 aprilie. Atentie la riscurile pe care vi le asumati!
Horoscop luni, 19 aprilie. Atentie la riscurile pe care vi le asumati!

Horoscop luni, 19 aprilie. Atenție la riscurile pe care vi le asumați!

Balanță

Dacă înainte vă agitați mai mult pentru diverse motive, acum tindeți să fiți destul de calmi și să lăsați lucrurile să se așeze și singure. Ați început să ajungeți la un nivel de înțelegere superior, iar asta va ajută în propriul proces de evoluție.

Scorpion

Marte vă face ambițioși și va poate determina să vă asumați mai multe riscuri. Acest lucru nu este neapărat indicat mai ales când este vorba de viitor și de faptul că sunt oameni care depind de voi.

Săgetator

Sănătatea poate să vă facă mai sensibili sau mai predispuși spre diverse afecțiuni, dar puteți rezolva totul prin întărirea imunității. Rezultatele bune pe care le așteptați pot veni mai curând decât credeți.

Horoscop luni, 19 aprilie. Planurile de viitor necesită decizii din partea Capricornilor

Capricorn

Casă câștigurilor prin speculații și prin intermediul oamenilor din jur este pusă în evidență, iar aici va puteți simți inspirați să luați noi decizii și să începeți să lucrați la ceva pentru viitor.

Vărsător

Acasă lucrurile încep să se așeze într-o ordine, deși simțiți că mai aveți încă multe de făcut. Optimismul și treaba va țin ocupați, iar asta va dă o stare de bine în general.

Pești

Dacă dorești să faci cât de curând o achiziție ceva mai costisitoare, ar trebui să începi de pe acum să te organizezi financiar și să îți faci un plan. Va trebui să depui un pic mai mult efort decât credeai, dar se va merita.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...