Horoscop luni, 18 octombrie. Zodia care începe să-și facă planuri cu șeful

Astrolog Roxana Lușneac 17.10.2021, 21:35
Horoscop luni, 18 octombrie. Zodia care începe să-și facă planuri cu șeful

Horoscop luni, 18 octombrie 2021. O zodie pune la cale un plan mare pentru relansarea lor profesională. Culorile zilei sunt verde deschis și bej, iar numerele norocoase ale zilei de luni sunt: 2,5,18,21,32 și 45.

Horoscop, luni, 18 octombrie 2021. Berbec și Taur

Berbec

Astăzi atât Jupiter cât și Mercur își încep mersul direct, Iar acest lucru te va ajuta foarte mult în relațiile profesionale și în extinderea acestora. Împreună cu o persoană competentă sau cu un șef poți pune la cale un plan pentru viitor,

Taur

Dacă până acum te-ai simțit restricționat de anumite blocaje, în sfârșit poți să începi să respiri ușurat, deoarece acestea au dispărut. Este un bun început de săptămână pentru a lua decizii și pentru a lăsa lucrurile bune să vină în drumul tău.

Gemeni

Astăzi este mai ușor să găsești lucruri în comun cu persoanele de lângă tine, dar ești si mai deschis să asculți opiniile celorlalți. Întâlnirile legate de serviciu se pot dovedi a fi productive, mai ales dacă nu vrei să renunți la ceva important, ci doar să ameliorezi niște aspecte.

Rac

Marele benefic Jupiter și Mercur, planeta comunicării, te ajută în acest moment să pui la punct anumite lucruri legate de casă, sau chiar legate de echilibrul dintre sectorul muncii și cel personal. Mercur te ajută să îți exprimi mai bine emoțiile și dorințele .

Leu

Astăzi poate fi un început de săptămână foarte bun, mai ales că Mercur iese din poziția lui de retrogradare și te ajută să îmbunătățești niște relații cu anumiți oameni esențiali din viața ta, alături de care nu ai găsit foarte multe puncte comune în ultima perioadă de timp sau cu care ai avut divergente.

Horoscop, luni, 18 octombrie 2021
Horoscop, luni, 18 octombrie 2021

Fecioară

Săptămâna începe cu aspecte bune legate de comunicare și de lucrul în echipă. Poți descoperi că rutina este foarte importantă pentru a ajunge la scopurile pe care ți le dorești, iar dacă nu ai una e timpul să ți-o creezi.

Balanță

Începutul de săptămână se poate arăta unul bun, mai ales că începi să prinzi încredere în tine și să începi să fii mulțumit cu locul în care te afli în acest moment. Jupiter te ajută să fii creativ și poate chiar să ai parte de o oportunitate.

Scorpion

Câștigurile tale se pot îmbunătății, iar pentru asta ești cumva obligați să lucrezi mai mult să obții un bonus sau o promovare. Întâlnirile cu prietenii și cu familia spre seară îți vor aduce o stare de bine, acum când ai atât de multă nevoie de echilibru.

Săgetător

Începutul acestei săptămâni te poate face să simți o schimbare atunci când vine vorba de norocul tău în sectorul viselor pe care le ai legate de cariera ta și de conexiunile tale. Mercur în mers direct îți poate da curajul să apelezi direct la anumiți oameni care te pot ajuta.

Capricorn

Mercur și Jupiter sunt în mers direct, iar energia lor te va ajuta să treci mai ușor peste acele lucruri care nu au mers sau care te-au dezamăgit în ultima perioadă de timp. Acest început de săptămână te ajută să vezi lucrurile mai clar.

Vărsator

Mercur și Jupiter sunt în acest moment sunt în mers direct, ceea ce înseamnă că unul îți aduce echilibrul mult dorit în relațiile cu cei din jur, iar celălalt oportunitățile de care ai nevoie în acest moment. Este un timp în care poți să asimilezi informații ușor poți să-ți îmbunătățești aptitudinile.

Pești

În ultima perioadă de timp, Jupiter a fost retrograd, ceea ce înseamnă că poate nu ai avut atât de multă încredere în abilitățile tale sau în deciziile pe care ai vrut să le iei. Acum însă lucrurile s-au schimbat, iar tu ar trebui să ai încredere necesară să-ți începi proiectele.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...