Horoscop luni, 18 ianuarie 2021. Leii reușesc să facă orice și-au propus

Astrolog Roxana Lușneac 17.01.2021, 17:00
Horoscop luni, 18 ianuarie 2021. Leii reușesc să facă orice și-au propus

Horoscop luni, 18 ianuarie 2021.  Numerele norocoase ale zilei sunt 2, 14, 26, 42 și 58, în timp ce culorile care vă pot face ziua mai frumoasă sunt argintiu și alb.

Horoscop luni, 18 ianuarie 2021

Berbec

Anumite relații din viață ta au nevoie de o îmbunătățire, mai ales că începi să simți ușor, ușor, cum evoluezi și tu din punct de vedere spiritual. Încearcă să fii empatic și să înțelegi fiecare om așa cum este el, fără a-i cere să se schimbe.

Taur

Din punct de vedere profesional simți că ești pe drumul cel bun, chiar dacă cei din jur nu văd încă rezultatele concrete.  Evită stresul și întărește-ți imunitatea pentru a preveni orice neplăcere.

Gemeni

Totul se realizează cu muncă și mai puțin cu noroc în acest moment, iar ceea ce primești este strict rezultatul brut al muncii tale. Dacă nu ești totuși mulțumit, înseamnă că trebuie undeva să faci o schimbare.

Horoscop miercuri, 6 ianuarie. Sagetatorii au parte de oportunitati de neratat
Horoscop luni, 17 ianuarie

Rac

Anumite situații pe care poți să le rezolvi astăzi îți vor da o stare de spirit bună, mai ales că pe unele din ele le-ai tot amânat. Ai un psihic puternic, o vitalitate bună, dar ai grijă și de sistemul tău imunitar.

Leu

Empatia și intuiția sunt calitățile care te ajută să obții ceea ce îți dorești astăzi. Poate va mai trebui să treacă un pic de timp până să îți reiei activitățile normale, dar până atunci profită de circumstanțele actuale cum poți.

Fecioară

Anumite aspecte ale sănătății te fac să nu fii chiar în formă maximă, de aceea este important să ai grijă să îți iei medicamentele sau să-ți faci exercițiile, tocmai pentru a evita neplăcerile.

Balanță

Încercați să nu vă implicați în viața altora mai mult decât trebuie, mai ales că nu aveți nimic nici de câștigat și nici de pierdut. Unele persoane nu sunt tocmai oneste și mai bine să vedeți de treburile proprii.

Scorpion

Familia te susține în demersurile  tale, iar asta îți aduce o îmbunătățire a stării generale.  Un progres se poate realiza și în ceea ce ține de munca ta sau efectiv îți vine o idee salvatoare.

Săgetător

Anumite persoane din familie sau prieteniile de familie poți să îți aducă un disconfort, mai ales dacă au nevoie de împrumuturi și favoruri care nu cad în cel mai bun moment nici pentru tine. Rezolvă totul cu diplomație.

Capricorn

Anumite câștiguri financiare pot veni în drumul tău sau acum poți cheltui niște bani care ți-au rămas cumva în plus și îți sunt de folos.  Partenerul de viață îți este alături și acum în tot ce decizi.

Vărsător

Începi săptămâna cu forțe proaspete, chiar de nu ești sută la sută încă motivat.  Încearcă să îți organizezi programul așa încât să ai timp să rezolvi totul în timp util, fără a te stresa.

Pești

Anumite slăbiciuni ale organismului nu necesită neapărat medicamente, atâta timp cât s-a lucrat până acum la îmbunătățirea sistemului imunitar. Dacă ai fost cam stresat în ultima perioada, astăzi încearcă să-ți iei o zi liberă pentru sufletul tău.

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...