Horoscop luni, 17 ianuarie. Zodia care trebuie să se pună pe primul loc

Astrolog Roxana Lușneac 16.01.2022, 19:24
Horoscop luni, 17 ianuarie. Zodia care trebuie să se pună pe primul loc

Horoscopul zilei de luni, 17 ianuarie. Culorile norocoase ale zilei sunt bej şi mov, iar numerele ce ne vor aduce noroc în următoarele 24 de ore sunt: 8,17,19,32,40,45. Preziviuni complete pentru toate cele 12 semne ale zodiacului.

Horoscopul zilei de luni, 17 ianuarie. Berbec

Astăzi este o zi bună pentru a trece pe hârtie planurile pe care le ai pentru viitor. Șefii sau colaboratorii vor fi mulțumiți să vadă măcar în perspectivă încotro se îndreaptă.

Taur

Dacă în weekend ați petrecut sau ați fost plecați, astăzi va trebui să vă faceți obligațiile legate de serviciu, ca apoi să vă ocupați de casă şi de treburile rămase restante de săptămâna trecută. E o zi bună pentru cei care gândesc pozitiv.

Gemeni

Anumite discuții nu mai suportă amânare, deși nu prea aveți tragere de inimă pentru a vă vedea direct cu acei oameni. Dacă se poate, rezumă totul la o discuție telefonică sau video. Cineva din familie vă poate solicita ajutorul.

Rac

Încă de dimineață este posibil să vă doriți ca ziua de astăzi să fie una de Duminică, dar din păcate calendarul nu este pe aceeași pagină cu voi. În prima parte a zilei va trebui să trageți un pic de voi, însă atenție la neatenție la lucrurile mărunte, Mercur e retrograd!

Leu

Familia are nevoie constant de prezența şi colaborarea voastră, iar asta poate să se suprapună cumva cu planurile pe care le aveți. Încercați să vă păstrați calmul și să vă organizați temenic.

Fecioară

Este posibil să vă simțiți mai obosiți decât în mod normal sau poate aveți nevoie de câteva zile libere pentru recuperare, relaxare, reorganizare. Încercați să vă ascultați organismul fără a-l forța, pentru că altfel se va răzbuna.

Horoscopul zilei de luni, 17 ianuarie! Care sunt previziunile pentru prima zi a săptămânii
Horoscopul zilei de luni, 17 ianuarie! Care sunt previziunile pentru prima zi a săptămânii

Horoscopul zilei de luni, 17 ianuarie. Balanţă

Astăzi este o zi pentru a-ți lua ceva mai mult timp pentru tine și pentru a face curățenie sau pentru a rezolvat niște treburi rămase restantei. Lună plină Rac arată că trebuie să scapi de anumite energii negative.

Scorpion

Astăzi este o zi în care trebuie să renunți la anumite frici pe care tot le-ai tot invocat în ultima perioadă de timp. Nu ar strica să începi să spui mai mult lucrurile care nu îți convin, pentru că doar așa cei din jur te pot auzi și pot schimba ceva.

Săgetător

Uneori nu strică dacă folosești banii pentru a-ţi cumpăra fericirea, mai ales dacă nu mai făcut în ultima perioadă de timp acest lucru. Ai nevoie să începi să să te pui pe primul loc pentru a te simți bine în pielea ta.

Capricorn

Dacă în ultima perioadă de timp ai tot căutat oportunități prin care să evoluezi sau să te reinventez, acestea astăzi îți pot veni în drum și te vor ajuta din punct de vedere mental și spiritual. Deschide-ţi sufletul și mintea.

Vărsător

Astăzi este o zi bună pentru a scăpa de anumite limite pe care ți le-ai impus în ultima perioadă de timp. În același timp, trebuie să te adaptezi la o nouă rutină și să încerci să nu pui prea multă presiune asupra ta.

Peşti

Este posibil ca astăzi să simți nevoia să te exprimi mai mult din punct de vedere artistic sau practic , poate chiar poți îmbrățișa un nou hobby. Ai nevoie să simți mai mult că faci parte dintr-o comunitate, să interacţionezi cu mai mulţi oameni care te pot ajuta în acest moment.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...