Horoscop luni, 15 noiembrie 2021. Zodia Gemeni începe să învețe lucruri noi

Astrolog Roxana Lușneac 14.11.2021, 20:48
Horoscop luni, 15 noiembrie 2021. Zodia Gemeni începe să învețe lucruri noi

Horoscop luni, 15 noiembrie 2021. Zodia Gemeni începe să învețe lucruri noi. Numerele norocoase ale zilei sunt 3, 14, 25, 32, 36 și 40, iar culorile ce aduc noroc sunt albastru deschis și alb.

Horoscop luni, 15 noiembrie 2021. Berbec și Taur

Berbec

Mercur este de partea voastră astăzi, ceea ce înseamnă că puteți intra mai ușor în contact cu oamenii de care aveți nevoie în acest moment. Pe de o parte este posibil să vă simțiți ca și cum sunteți prinși întru un loc în care nu vă doriți să fiți, dar pe de altă parte simțiți că cei din jur și autoritățile vă susțin.

Taur

Aspectele de astăzi care vin asupra ta din partea marelui benefic Jupiter și îți demonstrează cu fapte că evoluția și succesul sunt posibile. Este posibil ca foarte mulți oameni să aibă nevoie de tine acest moment, de aceea trebuie să îți prioritizezi treburile.

Horoscop luni, 15 noiembrie 2021. Zodia Gemeni incepe sa invete lucruri noi
Simboluri ale zodiilor

Horoscop luni, 15 noiembrie 2021. Gemeni și Rac

Gemeni

Dacă ați putea dar ziua de astăzi la schimb cu una de sâmbătă, ar fi minunat pentru voi în acest moment. Din păcate toate lucrurile bune trebuie meritate , iar acesta este aspectul zilei de astăzi. Dacă vă doriți să evoluați într-un domeniu, acum e momentul să învățați lucruri noi.

Rac

Chiar dacă este luni, este o zi bună în care micul benefic Venus vă susține în tot ceea ce întreprindeți. Veștile bune pot veni din partea persoanei iubite sau cineva vă propune chiar să plecați într-o excursie cât de curând. Energia pozitivă vă guvernează.

Horoscop luni, 15 noiembrie 2021. Leu și Fecioară

Leu

Știți că nu mai puteți amâna anumite angajamente pe care vi le-ați asumat, iar acum este momentul să puneți totul într-o ordine bazată pe priorități. Marte în casa familiei poate intensifica anumite discuții pe care nu le doriți neapărat, dar sunt necesare.

Fecioară

Dacă nu ești foarte mulțumit de locul în care te afli acum sau de evoluția pe care a realizat-o până în acest moment, poate că nu ar strica să aplici și tu sfaturile pe care le dai celorlalți vizavi de comunicarea deschisă. Trebuie să înveți să spui nu acolo unde simți că nu faci față.

Horoscop luni, 15 noiembrie 2021. Balanță și Scorpion

Balanță

Marte îți dă curaj și ambiție să mergi spre ceea ce-ți dorești. Poate că e momentul să pui ordine în prioritățile tale legate de finanțe, familie și să găsești resurse și pentru ceea ce ți-ai dori pentru sufletul tău. Creativitatea ta ar trebui răsplătită.

Scorpion

Sunteți destul de ocupați încă de la începutul săptămânii și tot ceea ce vă doriți este ca tot acest efort să merite. Există un eveniment important care se întâmplă în viața voastră in acest moment și de care trebuie să vă ocupați în amănunt. Tot ceea ce se întâmplă în acest moment are o semnificație aparte pentru voi.

Horoscop luni, 15 noiembrie 2021. Săgetător și Capricorn

Săgetător

Mercur și Marte fac un aspect asupra subconștientului vostru, ceea ce înseamnă că vă poți veni idei din senin legate de ceea ce ar trebui să faceți de acum în cariera voastră. Oamenii din jur vă susțin, dar cel mai important este să vă ascultați intuiția.

Capricorn

Săptămâna începe cu aspecte importante în tot ceea ce ține legat de visurile voastre și de comunitatea profesională din care faceți parte. Țineți-vă capul între stele, dar picioarele pe pământ și păstrați-vă aproape conexiunile de la nivel înalt pe care le aveți.

Horoscop luni, 15 noiembrie 2021. Vărsător și Pești

Vărsător

Poate că a venit timpul să schimbi ceva legat de cariera ta sau să o iei pe un alt drum, să începi un nou proiect. Dacă anumite aspecte nu îți convin în acest moment și simți că nu mai sunt pentru tine, este bine să știi când trebuie să renunți.

Pești

Începutul de săptămână poate să fie unul destul de bun, mai ales că ai aspecte care te susțin să evoluezi așa cum îți dorești. Marte îți dă curaj să mergi înainte, iar oportunitățile din acest moment te pot ajuta să înveți lucruri noi.

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...