Horoscop luni, 15 februarie 2021. Zodia care începe săptămâna cu dreptul

Astrolog Roxana Lușneac / 14.02.2021, 18:05
Horoscop luni, 15 februarie 2021. Zodia care începe săptămâna cu dreptul

Horoscop luni, 15 februarie 2021. O zodie începe săptămâna cu dreptul, în timp ce unei alte zodii îi este recomandat să petreacă timp alături de cei dragi. Culorile norocoase ale zilei sunt argintiu și bej, iar numerele ce aduc noroc sunt: 1, 15, 24, 32, 48 și 50.

Horoscop luni, 15 februarie 2021. O zodie are nevoie de liniște și de energie pozitivă

Berbec

Unele lucruri au nevoie de atenția ta și de gândirea în perspectiva viitorului. Trebuie să încerci să gândești pe termen lung într-un mod pozitiv, chiar dacă pentru asta va trebui să faci eforturi suplimentare.

Taur

Exercițiile și ieșirile în natură te vor încărca cu energie pozitivă și chiar ai nevoie de asta. Sufletul tău are nevoie și de liniște, de lucruri frumoase, așa că alege-ți în jur doar oameni cu energie pozitivă.

Horoscop luni, 15 februarie 2021. Zodia care incepe saptamana cu dreptul
Semne ale zodiilor

Horoscop luni, 15 februarie 2021. O zodie va trebui să fie atentă la semne

Gemeni

Se pot întâmpla multe schimbări rapid, deci încearcă să fii atent la semnele pe care Universul le trimite în drumul tău. Este posibil să cauți răspunsuri sau rezolvări, iar acestea vor veni în zilele următoare.

Rac

Poate nu simți nevoia să ieși din casă sau să interacționezi prea mult, mai ales că ai foarte multe lucruri de rezolvat și timpul nu-ți ajunge. Încearcă să stabilești care îți sunt prioritățile și începe de acolo.

Horoscop luni, 15 februarie 2021. O zodie riscă să facă o greșeală

Leu

A face o bună impresie este un lucru important pentru tine, numai că astăzi trebuie să ai grijă că cei de lângă să nu considere că te lauzi. Încearcă să fii diplomat în atitudine și în comunicarea cu ceilalți.

Fecioară

Pentru cei căsătoriți acum este un moment bun pentru a marca un eveniment important sau de a găsi țeluri comune, iar pentru cei singuri Universul poate aduce semne în calea lor că vor găsi pe cineva curând.

Horoscop luni, 15 februarie 2021. O zodie se va surprinde pe sine

Balanță

Există lucruri pe care le ai de făcut, iar partea sentimentală poate să nu îți dea pace. Nu îți place atunci când echilibrul este dat peste cap, iar persoana de lângă are la rândul ei nevoie de atenție sau de înțelegerea ta.

Scorpion

Anumite probleme au nevoie de o rezolvare rapidă, iar pentru asta va trebui să apelezi la prieteni și oameni importanți. În mod normal ești mai sensibil, dar astăzi situațiile te fac să gândești ca un director în toată regulă.

Horoscop luni, 15 februarie 2021. O zodie trebuie să aibă răbdare

Săgetător

Dacă înveți să ai răbdare, vei vedea cum oportunitățile și lucrurile frumoase vin în drumul tău singure. Poate nu evoluezi în acest moment chiar cum ți-ai dori, dar cu siguranță poți să folosești acest timp pentru a face planuri.

Capricorn

Începi săptămâna în formă, dar pe de altă parte poți să fii destul de nehotărât ce să faci pentru viitor. Ai resurse financiare și ești susținut pe toate planurile, numai că ai nevoie de răspunsuri la niște întrebări.

Horoscop luni, 15 februarie 2021. O zodie are nevoie de timp de calitate cu cei dragi

Vărsător

Situațiile stresante sunt mai ușor de trecut atunci când discuți despre ele cu cineva drag. Exprimă ceea ce simți și nu te gândi doar la sentimentele celorlalți, deoarece acum e un moment bun să te gândești și la tine.

Pești

Dacă ești determinat, acum poți să rezolvi anumite probleme legate de relațiile cu cei din jur. Încearcă să petreci timp de calitate alături de cei dragi.

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI