Horoscop luni, 14 iunie. Racii se lasă conduşi de emoţii, Peştii au parte de surprize

Astrolog Roxana Lușneac 13.06.2021, 18:27
Horoscop luni, 14 iunie. Racii se lasă conduşi de emoţii, Peştii au parte de surprize
Horoscop luni, 14 iunie. Prima zi a noii săptămâni va sta sub semnul trăirilor intense. Nativii Rac sunt sfătuiți să se lase conduși de emoții, în timp ce Peștii vor avea parte de surprize mari. Culorile norocoase ale zilei: alb și albastru deschis. Numerele norocoase: 1,12,23,38,41,44.

Horoscop luni, 14 iunie – Berbec

Începeti saptămana cu forțe proaspete, mai ales ca știți că nu mai este mult pana la vacanța. Relația cu cei din jur este una bună atât timp cât nu încercați să îi înțelegeți, doar să îi acceptați.

Taur

Comunicarea cu cei din jur poate fi încă defectuoasă din cauza lui Mercur retrograd în semnul vostru. Încercați să vă vedeți de treaba voastră fără a căuta discuții contradictorii.

Gemeni

Poate că nu aveți cheful sau energia să începeți treaba, iar gândul vă stă cu totul în altă direcție, dar trebuie să vă gasiți motivarea în recompensele pe care le puteți obține.

Rac

Emoțiile și raționamentul sunt cele care vă conduc în acest moment, iar de aici e un sigur pas până vă implicați direct în situații si omiteți anumite detalii. Nu vorbiți in numele nimănui astăzi.

Leu

Partenerul de viață este cel care vă susține și vă poate veni în ajutor cu idei bune pentru a reuși să rezolvați niște probleme care nu mai suportă amânare.

Horoscop luni, 14 iunie – Fecioară

Săptămâna a început, weekendul s-a terminat și voi abia așteptați următoarea vacanță. Aveți multe lucruri de rezolvat însă până atunci. Succes!
Horoscop luni, 14 iunie
Horoscop luni, 14 iunie

Balanță

O plecare în străinătate poate fi luată în considerare in acest moment, mai ales că vă puteți lua și câteva zile libere si vă organizați și financiar cu succes.

Scorpion

Partenerul de viață este cel care vă ajută în acest moment sa treceți peste un moment mai dificil si doar știind ca il aveți în viața voastră,  vă motivează. Atunci când vine vorba de muncă, trebuie să începeți să vă puneți pe primul plan.

Horoscop luni, 14 iunie – Săgetător

Imaginea voastră este foarte importantă în acest moment, iar de aici aveți multe lucruri de ajustat și de rezolvat. Nu puteți lăsa lucrurile să se așeze la voia întâmplării.

Capricorn

Unele dorințe pe care le aveți vizavi de câștigurile extra sau din speculații acum pot începe să vă aducă satisfacții încet și bine.

Horoscop luni, 14 iunie – Vărsător

Mercur retrograd nu vă prea lasă în pace să vă organizați așa cum v-ați fi dorit, iar faptul ca săptămâna abia începe nu vă ajută mai deloc. Găsiți-vă motivarea în lucrurile dragi.

Pești

Micul benefic este de partea voastră și vă ajută să vă bucurați de mici surprize și să începeți săptămâna cu bine. Comunicarea cu cei din jur poate însă nu fie chiar la nivelul așteptărilor.
Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...