Horoscop luni, 10 mai. Scorpionii au nevoie de un împrumut. Ce se întâmplă cu Leii

Astrolog Roxana Lușneac 09.05.2021, 17:47
Horoscop luni, 10 mai. Scorpionii au nevoie de un împrumut. Ce se întâmplă cu Leii

Horoscop luni, 10 mai. Nativii din Scorpion vor avea parte de ajutor din partea unor persoane sus-puse. Nu ezitați să cereți ajutorul.  Culorile norocoase ale zilei sunt albastru deschis si bej, iar numerele care aduc noroc sunt 3, 14, 25, 37 și 48.

Horoscop luni, 10 mai. Sănătatea prezintă un aspect sensibil

Berbec

Începutul de săptămână sună promițător, dacă nu te lași influențat de părerile celor din jur si acționezi din instinct. Investițiile financiare sunt susținute de astre pentru voi astăzi.

Taur

Partenerul de viață este cel pe care vă puteți baza atunci cand vine vorba de o organizare sau de susținere financiară. Sănătatea poate fi aspectul mai sensibil pe tot parcursul zilei.

Gemeni

Vizita unor cunoștințe de la distanță sau a unor prieteni vă poate schimba starea, mai ales că aveți nevoie de susținere în această perioadă.  Cei dragi vă pot transmite energie pozitivă, daca le căutați prezența.

Horoscop luni, 10 mai. Intuitia poate ajuta in luarea deciziilor
Horoscop luni, 10 mai. Intuitia poate ajuta in luarea deciziilor

Horoscop luni, 10 mai. Intuiția poate ajuta în luarea deciziilor

Rac

Sănătatea rămâne un aspect sensibil și astăzi, iar pentru a rezolva o problemă care tot revine ar fi indicat să apelați la sfatul specialiștilor și să le urmați cu totul indicațiile.

Leu

Investițiile financiare, dar și sentimentale din ultimul timp par să dea roade, numai că trebuie să aveți grijă să nu riscați prea mult. Bazați-vă pe intuiție, ea vă va spune când e momentul să vă retrageți și când să continuați.

Fecioară

Atenția pe care o primiți de la cei din jur vă ajută să vă simțiți importanți și asta vă dă putere. Este important să aveți parte de  iubire, mai ales acum.

Horoscop luni, 10 mai. Momentul potrivit necesită răbdare

Balanță

Serviciul e mulțumitor în acest moment, dar parcă ați vrea să faceți niște schimbări cât de curând. Aveți un pic de răbdare ca momentul potrivit să apară la orizont.

Scorpion

Persoanele apropiate, dar și cele cu o funcție superioară sau cu un statut financiar mai bun vă pot da o mână de ajutor dacă aveți nevoie. Nu vă sfiiți să solicitați acest lucru.

Săgetător

Planurile de viitor suna mai bine atunci când vă organizați în prezent minuțios și atent. Detaliile fac diferența, iar voi știți asta. Fiți originali în tot ce întreprindeți.

Horoscop luni, 10 mai. Surpriza vine din partea rudelor sau a prietenilor

Capricorn

Statutul financiar pare să se îmbunătățească de la o zi la alta dacă sunteți vizionari și credeți în ideile voastre. Urmați-vă instinctul și nu veți regreta.

Vărsător

Planurile de viitor vă țin motivați și vă ajută să reușiți să vă detașați de lucrurile care nu vă plac. Trăiți frumos fiecare zi și alegeți cu sufletul, chiar si astăzi.

Pești

Rudele sau prietenii apropiați vă pregătesc o surpriză sau un eveniment interesant urmează să se petreacă în viața voastră, iar asta vă ține ocupată toată ziua.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...