Horoscop luni, 10 ianuarie 2022. Zodia Fecioară trebuie să stea de vorbă cu partenerul de viață

Astrolog Roxana Lușneac 09.01.2022, 19:49
Horoscop luni, 10 ianuarie 2022. Zodia Fecioară trebuie să stea de vorbă cu partenerul de viață

Horoscop luni, 10 ianuarie 2022. Zodia Fecioară trebuie să stea de vorbă cu partenerul de viață, iar pentru altă zodie nu ar strica să ceară un ajutor pe care s-au abținut să-l solicite în ultima vreme. Culorile norocoase ale zilei sunt galben și alb, iar numerele ce aduc noroc sunt 9, 13, 14, 32, 40 și 45.

Horoscop luni, 10 ianuarie 2022. Berbec și Taur

Berbec

Marte continuă aspectul său în Săgetător, ceea ce va poate face astăzi puțin mai spontani decât în mod normal. Atunci când vine vorba de cariera voastră nu este un moment bun să luați decizii într-un mod rapid.

Taur

Astăzi este o zi bună pentru a dedica mai mult timp rețelelor de socializare și pentru a-ti pune serviciile în evidență pe piață. Vibrațiile actuale sunt perfecte pentru a crea prietenii, alianțe și pentru a te conecta cu oameni cu care nu ai mai vorbit de mult timp.

Horoscop luni, 10 ianuarie 2022
Simbolurile zodiilor

Horoscop luni, 10 ianuarie 2022. Gemeni și Rac

Gemeni

Astăzi poți să-ți începi ziua fiind destul de pasionat în legătură cu un subiect care ajută să îți realizezi visele din punct de vedere profesional. Motivația există, dar ai nevoie să îți confirmi ție niște lucruri.

Rac

Aspectele de astăzi este posibil să îți aducă o posibilă călătorie sau o întâlnire cu o persoană de la distanță pe care nu ai mai văzut-o de ceva timp. Aranjamentele pe care le face astăzi pot fi pentru mâine sau pentru lunile care urmează.

Horoscop luni, 10 ianuarie 2022. Leu și Fecioară

Leu

Astăzi este o zi bună pentru a-ți explora posibilitățile și resursele. Poate că a venit momentul să-ți faci un plan de economii pe termen lung sau sa primește o moștenire din partea cuiva din familie.

Fecioară

Este posibil ca aspectele actuale să-ți aducă mai multe opțiuni în drumul tău sau să te facă vrei să te întorci la ceva din trecut. E momentul să analizez totul cu grijă împreună cu partenerul de viață.

Horoscop luni, 10 ianuarie 2022. Balanță

Balanță

Este posibil să ai în drumul tău două opțiuni în acest moment și să-ți fie destul de greu să decizi căreia din acestea să-i dai curs. Încearcă să vezi ce te avantajează pe tine pe termen lung si de unde poți evolua cel mai frumos.

Scorpion

Este posibil ca în acest moment să nu prea ai foarte mult timp să pui în balanță situațiile din viața ta, iar asta te poate face să te grăbești în decizii. Este posibil ca mintea ta să refuze să caute soluții în acest timp, poate pentru că nu mai vrea să se întoarcă în trecut.

Horoscop luni, 10 ianuarie 2022. Săgetător și Capricorn

Săgetător

Chiar dacă nu toate drumurile sunt ușoare, ție îți place mereu o provocare bună care îți solicită inteligența și te ajută să ieși în evidență. Poate că e momentul să achiziționezi ceva nou să o să analizezi noi opțiuni legate de business.

Capricorn

Dacă nu iei decizii care să fie în conformitate cu dorințele tale, nici nu ai cum să te aștepți ca ceva să se întâmple de la sine. Încearcă să faci un prim pas spre ceea ce îți dorești tu cu adevărat sau spre o pasiune. Vezi și zodiile care iubesc cu pasiune şi nebunie!

Horoscop luni, 10 ianuarie 2022. Vărsător și Pești

Vărsător

Astăzi este o zi bună pentru a încerca să găsești sensul anumitor lucruri care s-au întâmplat în ultima perioadă de timp în viața ta. Comunicarea deschisă este cea care poate rezolva anumite probleme pe care le poți avea cu anumiți membri ai ai familiei.

Pești

Astăzi poți intra mai ușor în contact cu oamenii din jur dar și cu cei de la distanță. Poate că nu ar strica să soliciți un ajutor de care ai ai nevoie în acest moment, dar la care nu ai vrut să apelezi în ultima perioadă de timp. Vezi și ce zodii se tem de orice!

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...