Horoscop luni, 1 martie. Gemenii trebuie să evite distracţiile în această zi

Astrolog Roxana Lușneac 28.02.2021, 19:27
Horoscop luni, 1 martie. Gemenii trebuie să evite distracţiile în această zi

Horoscop luni, 1 martie 2021. Este momentul prielnic ca Taurii să se atașeze emoțional mai ușor față de oamenii din jur, în timp ce pentru Scorpioni este cea mai bună zi pentru a discuta cu partenerul de viață . Culorile norocoase ale zilei sunt roz și alb, iar numerele ce aduc noroc sunt: 2,13,28,32,24

Horoscop luni, 1 martie. Berbec

Nu lăsa lucrurile mărunte să îți ia timp și energie, mai ales că acum poți finaliza ce e important mai ușor. Unii oameni cu care intri în contact au  fiecare povestea lor, dar nu îi lăsa să îți influențeze starea actuală.

Taur

În acest moment poți să te te  atașezi sentimental  mai ușor de anumite persoane din jurul tău. Câștiguri financiare prin intermediul cunoștințelor sau a rudelor se pot arată în viitorul apropiat.

Gemeni

Încearcă să eviți  pe cât posibil distracțiile care te pot  face să pierzi timp  inutil. Pentru a termina eficient treaba pe care ți-ai propus-o  trebuie să-ți iei în primul rând un moment în care ești singur.

Rac

Acțiunile mici sunt cele care vă pot aduce satisfacții mari. Rezultatele pozitive pot  veni când vă așteptați mai puțin și  din partea oamenilor care nu au nicio obligație față de voi.

Leu

Poate interacțiunea cu persoanele din jur nu vă aduce tot timpul satisfacții, mai ales atunci când aveți de-a face cu persoane încăpățânate care vor neapărat să-și impună părerea. Sfatul astrelor de astăzi este să aveți răbdare și să  dați timpului timp pentru că unele lucruri se vor rezolva și de la sine.

Fecioară

Ai nevoie de acea mică schimbare care să aducă după sine toate schimbările majore, dar pentru asta trebuie să lași lucrurile să vină și de la sine. Încearcă să nu faci o mișcare bruscă sau să reacționezi din instinct, deoarece poți cauza  la propriu sau la figurat o consecință nu prea plăcută.

Balanțele se vor putea baza pe ajutorul celor din jur
Balanțele se vor putea baza pe ajutorul celor din jur

La ce să se aștepte nativii din Balanță

Tu doar trebuie să începi să faci niște lucruri, iar cei din jur vor fi acolo în caz de ai nevoie de ajutor să le termini. Încearcă totuși să nu îți organizezi programul prea din scurt,  ci lasă loc și noilor  evenimente care pot  apărea în decursul zilei.

Scorpion

Astăzi este o zi bună  pentru a discuta cu partenerul de viață, cu un prieten  sau cu cineva interesant de viața ta planurile de viitor pe care le ai. Poți negocia ușor și poți să te întâlnești cu cealaltă persoană la jumătate de drum.

Săgetător

Din punct de vedere financiar este posibil să aveți o cheltuială în plus legată de casă. Fie că se produce o defecțiune și este necesară o reparație, fie chiar este vorba de a înlocui un obiect care este destul de costisitor.

Capricorn

Uranus vrea să te scoată din zona ta de confort pentru a te îndrepta spre o altă abordare a vieții sau pentru a-ți  aduce lucruri noi pline de energie pozitivă. Ai răspunsurile necesare și atunci când un prieten îți cere un sfat legat de relația să amoroasă.

Vărsător

Astăzi te  poți enerva mai ușor, iar acest lucru este o scuză bună pentru a face cumpărături. Încearcă totuși să nu exagerezi și să te oprești la timp pentru a păstra bani și pentru următoarea perioada.

Pești

Pentru a ajunge la satisfacțiile dorite trebuie să începeți să vă trasati cel puțin în minte un plan de viitor. Perioada următoare vă poate rezerva multe surprize plăcute dacă vă țineți de el.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...