SPECIAL

Horoscop luna decembrie. Zodia care își va întâlni jumătatea

Horoscop luna decembrie. Zodia care își va întâlni jumătatea

Ultima lună a acestui an zbuciumat va aduce nu doar cadouri sub brad ci și experiențe importante pentru fiecare dintre cele 12 semne ale zodiacului. Următoarele patru săptămâni vor fi marcate de evenimente destul de periculoase, nu doar în România, ci și peste hotare. Află din horoscop luna decembrie ce planuri au astrele pentru tine și cei dragi.

Horoscop luna decembrie – Berbec

Nativii Berbec vor crea conexiuni noi în următoarea perioadă, fie că vorbim despre prietenii neașteptate sau atragerea de noi susținători. Va fi un moment bun pentru expansiune socială – întâlniri cu oameni dragi.

Taur

Pentru Tauri, luna decembrie se va remarca prin muncă, este posbil să aparaă ceva schimbări pe plan profesional. Ar putea începe o nouă activitate, și-ar putea regândi un pic modul de a face lucrurile sau ar putea primi chiar o ofertă interesantă, greu de refuzat.

Gemeni

În ceea ce îi privește pe cei născuți în zodia Gemeni, în această perioadă vor reuși să dezvolte un nou proiect profesional și personal, iar nodul Sud îi va ajuta să se pună pe picioare din punct de vedere al sănătății pe cei care s-au confruntat cu probleme în ultimele luni. Este posibil ca personaje din trecut să reapară în viața lor, ceea ce îi va pune pe gânduri.

Rac

Luna decembrie le va readuce în prezent relații din trecut, fie că este vorba de prieteni sau de oameni care le-au fost alături cândva în vreun parteneriat de afaceri sau o relație sentimentală.

Leu

Pentru nativii din zodia Leu, relațiile cu cei din jur devin mai puternice. În sfârșit, pretențioșii Lei reușesc să își găsească persoane pe aceeași lungime de undă cu ei, își adună în jur oameni compatibili.

Horoscop luna decembrie

Horoscop luna decembrie – Fecioară

Familia acestor nativi ar putea primi un nou membru, ceea ce le va aduce bucurie. Investițiile vor fi făcute corect, cu folos, doar că necesită răbdare. Procesul de vindecare va fi unul benefic pentru cei care sunt în această etapă.

Balanță

Marele Benefic poate să îi susțină, de pe 20 noiembrie 2021 până pe 21 aprilie 2022, în sectorul familiei, a construirii unui cămin împreună cu persoana iubită. Cei singuri își pot întâlni jumătatea, iar cei care sunt deja într-o relație sau sunt căsătoriți pot trece la un alt nivel, din punct de vedere sentimental.

Scorpion

Vor face lucruri noi, care să îi atragă și entuziasmeze, vor ajunge la un nivel superior de comunicare cu partenerul de viață. Fie că vorbim despre cursuri noi sau găsirea a unor noi modalități de rezolvare a unor probleme sau, pur și simplu, lecții ce vin prin prisma unor evenimente neașteptate. Totul este, de fapt, menit să îi aducă în fața unui nou început de care au nevoie.

Horoscop luna decembrie – Săgetător

Cei care vor să își caute un nou loc de muncă sau chiar să își schimbe domeniul de activitate trebuie să acționeze acum. Partenerul de viață, familia, dar și astrele îi vor susține pe acești nativi.

Capricorn

Din punct de vedere financiar, vor ajunge, în sfârșit, la nivelul pe care și-l doreau. Sfârșitul de an poate aduce, pentru Capricorni, călătorii sau planuri de evadare din locul în care sunt. Acești nativi chiar au nevoie de o vacanță.

Vărsător

Și Vărsătorii vor avea parte de o evoluție pe plan spiritual, aceasta fiind, de fapt, lecția pe care astrele le-au dat-o încă de la începutul acestui an 2021.

Horoscop luna decembrie – Pești

Pentru Pești, perioada următoare va aduce mai multe călătorii, pe distanțe mai mici sau mai mari, și noi vești bune. Potrivit astrelor, acești nativi se vor reconecta cu o persoană din trecut. Luna decembria va aduce o mare schimbare în viața lor.

 

Previziunile continuă în materialul video de mai jos. Află ce evenimente de mare însemnătate vor marca luna decembrie nu doar în România ci și peste hotare și cum vor influența viața de la noi din țară.

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...