Horoscop joi, 9 decembrie. Zodia pe care Saturn o pune la o grea încercare

Astrolog Roxana Lușneac 08.12.2021, 19:31
Horoscop joi, 9 decembrie. Zodia pe care Saturn o pune la o grea încercare

Astrele dezvăluie noi detalii despre nativii din horoscop, după ce acestea au anunțat o zi de joi, 9 decembrie, care ar putea aduce o provocare nouă datorită influenței planetei Saturn. Pentru a atrage bunăstarea de partea ta, poți alege să aplici culorile norocoase galben muștar și roz. Totodată, numerele norocoase 1, 10, 30, 43, 44 te susțin și te ghidează în aflarea oportunităților.

Horoscop joi, 9 decembrie. Ce spun astrele despre nativii din zodiac

Berbec

Soarele vă influențează în acest moment să luați decizii înțelepte vizavi de locul vostru de muncă și de contactul pe care îl aveți cu colegii. Încercați să lăsați toate blocajele care țin de casa voastră sau de sectorul familiei la o parte, pentru că acestea sunt trecătoare.

Taur

Dacă în viața voastră în acest moment lucrurile se mișcă mai încet sau nu în direcția în care va-ti fi dorit, trebuie să aveți un pic de răbdare deoarece Saturn vă pune la încercare voința și puterea. Partenerul de viață este cel care în acest moment are nevoie de susținerea voastră.

Gemeni

Puteți avea parte de o bucurie în acel sector în care nu v-ați fi așteptat, poate că e vorba de un câștig sau de un cadou care să vă facă ziua frumoasă. Nu este un moment bun să luați decizii importante stau să încercați să vă schimbați cariera.

Rac

Gândul vă poate sta la străinătate sau la anumite persoane de la distanță, poate că este de vină perioada prin care trecem în acest moment sau pur și simplu cineva are nevoie de ajutorul vostru. Nu este momentul să duceți discuții serioase cu șefii sau colaboratorii.

Leu

Trebuie să renunțați la anumite frici sau la anumite principii pe care va-ti bazat până în acest moment, pentru că totul în jurul vostru suferă o schimbare, iar voi trebuie să vă adaptați acesteia. Partea bună este că aveți puterea să empatizați cu situația în sine.

Fecioară

Nodul sud vă face să puneți astăzi mai mult accent pe casa parteneriatelor din viața voastră. Fie că vorbim de partenerul de viață sau de partenerii de afaceri, aceștia au nevoie de o asigurare a susținerii voastre sau de o atenție deosebită. Încercați să le îndepliniți dorințele.

Horoscop joi, 9 decembrie
Ce le-au rezervat astrele zodiilor din horoscop

Balanță

E momentul să renașteți din propriile emoții negative care v-au mai stăpânit în ultima perioadă de timp gândurile și să fiți foarte hotărâți în privința lucrurilor pe care vi le doriți. Atunci când știți ceea ce vă doriți și universul știe ce să vă ofere.

Scorpion

Emoțiile nu sunt puține astăzi mai ales dacă vă confruntați cu situații în care nu ați fost puși până acum. A învăța, a experimenta lucruri noi, înseamnă a evolua, iar asta vă prinde bine în acest moment.

Săgetător

Tindeți să vă gândiți în această perioadă mai mult la trecutul vostru și în anumite greșeli pe care le-ați făcut acum ceva timp, dar aceste gânduri nu vă ajută cu nimic în prezent și nu au de-a face cu viitorul vostru. Încercați să vă controlați gândurile și puneți accentul doar pe ce este important.

Capricorn

Marte vă face mai incisivi în discuțiile pe care le purtați cu superiorii sau cu colegii. Dacă până acum erați genul de om care ați mai acceptat compromisuri, în acest moment nu sunt mai sunteți dispuși să faceți acest lucru și tindeți luptați pentru drepturile voastre. Și bine faceți.

Vărsător

Poate că a venit momentul să schimbați ceva legat de casă, de locul în care locuiți și să aduceți o îmbunătățire a anumitor aspecte pe care până acum le-ați cam neglijat. Astrele vă susțin să achiziționați lucruri practice, dar de calitate.

Pești

Tindeți să vă doriți foarte mult de la voi, de la familia voastră și de la partenerul de viață, dar și de la Casa câștigurilor care pare să vă dea un pic de bătăi de cap în acest moment. Încercați să aveți răbdare, pentru veți ajunge în evitabil acolo unde vă doriți.

Urmăriți Impact.ro și pe