Horoscop joi, 8 iulie. Zodia pentru care este o zi perfectă pentru iubire

Astrolog Roxana Lușneac 07.07.2021, 19:44
Horoscop joi, 8 iulie. Zodia pentru care este o zi perfectă pentru iubire

Horoscop joi, 8 iulie. Pentru o zodie este o zi perfectă pentru iubire. Culorile norocoase sunt alb și maro, în timp ce numerele ce aduc noroc sunt 3, 12, 39, 40 și 43.

Horoscop joi, 8 iulie. O zodie trebuie să fie foarte bine organizată

Berbec

Astăzi este o zi bună pentru a-ți exprima gândurile în fața partenerului de viață. Încearcă să nu manipulezi adevărul sau să îl acoperi, pentru că toate aceste fapte își vor avea consecință mai târziu. Fii sincer în planurile, gândurile și sentimentele tale, pentru că doar așa puteți forma o alianță puternică.

Taur

Din grijă pe care o ai vizavi de casă și de relația ta, poți crea ceva solid împreună cu partenerul de viață. Este mai dificil atunci când vine vorba de a păstra echilibrul între viață personală și cea profesională, pentru că toate activitățile par să vină una peste alta și tu trebuie să fii foarte organizat.

Horoscop joi, 8 iulie. Zodia pentru care este o zi perfecta pentru iubire
Simboluri ale zodiilor

Horoscop joi, 8 iulie. Unei zodii nu i-ar strica un nou început

Gemeni

Din punct de vedere al carierei poți simți astăzi sentimentul de confuzie, pentru că fie îți dorești altceva, fie nu știi exact ce să alegi din mai multe opțiuni. Problema cea mai mare o ai atunci când nu știi exact unde duce munca ta de până acum sau dacă mai merită să investești timp și bani în această direcție. Poate un nou început nu ți-ar strica.

Rac

E dificil să vezi în acest moment adevărul din spatele tuturor discuțiilor, dar în sfârșit începi să faci sens anumitor vorbe sau acțiuni ale oamenilor din jur. Nu te bloca singur în a accepta atenția, grija sau iubirea celor dragi, acestea sunt vindecătoare.

Horoscop joi, 8 iulie. O zodie are nevoie de sfaturi

Leu

Chiar dacă te încăpățânezi în anumite direcții și vrei să faci lucrurile în propriul fel, acum situațiile te pun într-o poziție în care va trebui să accepți ce doresc cei din jur. Partea bună este că știi să selectezi, nu pui la suflet și nu te încarci negativ când nu e cazul.

Fecioară

Partenerul de viață este cel care te poate ajuta în acele probleme în care tu fie nu ai toate informațiile, fie nu le vezi rezolvarea. E doar o chestiune de percepție și e bine să ceri și sfaturi.

Horoscop joi, 8 iulie. O zodie are nevoie de puțină introspecție

Balanță

Nu îți fie frică astăzi să încerci lucruri noi sau să accepți să ieși în locuri în care nu ai mai fost până acum. Poate a venit momentul să te gândești și la tine, să lași noi oameni să între în viața ta și la ce își dorește sufletul tău.

Scorpion

Este dificil să te simți în siguranță emoțională în acest moment, mai ales că toate lucrurile se mișcă haotic, iar ultimele evenimente nu prea îți dau pace. Nu căuta vinovați în exterior, ci mai degrabă vezi de ce ți s-a întâmplat ție și ce ai făcut să permiți asta.

Horoscop joi, 8 iulie. O zodie are nevoie de timp ca să ia o decizie

Săgetător

Mercur în casa relației de cuplu te face mai sensibil din acest punct de vedere și parcă orice zice sau face partenerul, te atinge direct. Ai nevoie de atenție, de iubire și trebuie să-ți iei timpul tău pentru a decide ce ai de făcut de acum încolo.

Capricorn

Venus în poziție opusă lui Saturn poate aduce în discuție anumite lucruri legate de mândria ta și chiar de imaginea pe care vrei să o ai în față celorlalți. Nu trebuie să lași evenimentele din trecut să te afecteze în prezent.

Horoscop joi, 8 iulie. Unei zodii i-a venit rândul să ofere sprijin

Vărsător

Toate lucrurile care se întâmplă astăzi te scot un pic din activitățile de zi cu zi, iar asta îți face bine. Nu uita să rămâi cu picioarele pe pământ și să fii în varianta ta cea mai bună pentru cei care au nevoie de energie pozitivă. E rândul tău să oferi un sprijin.

Pești

Astăzi astrele te fac să pui accent pe casa a patra, iar această înseamnă că te ocupi mai mult de lucrurile care îți fac plăcere și care te scot din rutină zilnică. Poate te gândești să-ți cumperi unele lucruri legate de casă a căror achiziție ai tot amânat-o de o perioadă lungă de timp.

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...