Horoscop, joi, 7 octombrie 2021. Zodia care se află la răscruce de drumuri

Astrolog Roxana Lușneac 06.10.2021, 18:41
Horoscop, joi, 7 octombrie 2021. Zodia care se află la răscruce de drumuri

O zodie trebuie să fie foarte atentă la deciziile pe care le va lua în perioada următoare. Culorile norocoase ale zilei sunt galben deschis si bej, iar numerele ce aduc noroc sunt: 2,13,24,29,31,34.

Horoscop joi, 7 octombrie. Berbec și Taur

Berbec

Luna nouă în Balanță vă influențează și astăzi, ceea ce afectează direct aspectul relațiilor personale. Poate că a venit momentul să renunțați la anumite ambiții, orgolii și să vă concentrați mai mult asupra dezvoltării conexiunii cu cei din jur, dar și cu partenerul de viață.

Taur

Astăzi este o zi bună pentru a face niște schimbări în tot ceea ce ține de rutina ta și de programul pe care îl ai în mod normal. E un moment potrivit să te ocupi și de proiectele legate de viitor și să încerci să deții controlul asupra activităților tale, pentru a nu le lăsa se desfășoare haotic.

Gemeni

Astăzi puteți să folosiți aspectele astrale care va guvernează în avantajul vostru pentru a reușit să lucrați la o relație sau la un parteneriat care are o mare șansă să devină ceva important pe viitor. Folosește-ți energia pentru un scop productiv.

Rac

Poți să începi să te relaxezi astăzi și să te eliberezi o energie bulversantă care tot ti-a dat bătăi de cap în ultimele zile. E un moment bun să te conectezi cu cei dragi și să vă găsiți activități interesante împreună.

Leu

Dacă anumite probleme te-au tot supărat în ultima perioadă de timp, astrele îți recomandă să fii deschis și să vorbești despre ce simți cu adevărat împreună cu cei dragi. Cu susținerea celor din jur poți să ajungi mai ușor să-ți îndeplinești dorințele sau obiectivele.

Horoscop, joi, 7 octombrie 2021
Horoscop, joi, 7 octombrie 2021

Fecioară

De ce poate din punct de vedere financiar ești destul de bine în acest moment, nu ar strica să te organizezi așa încât să faci un pic de economie în următoarea perioadă de timp. Dacă începi să te organizezi de astăzi, îți vei fi recunoscător în decembrie.

Balanță

Nu-ți fie frică să faci anumite schimbări în viața ta, chiar dacă este vorba de culoarea părului sau de abordarea unui stil vestimentar diferit. Ai nevoie de acel ceva care să aducă o altă energie care să te definească mai bine.

Scorpion

Încearcă să nu te bagi foarte mult în viețile celorlalți și să stai departe de dramă. Pune o deosebită atenție asupra ta, asupra partenerului de viață și asupra familiei tale. Ia-ti un timp liber în care să ai cum să te gândești la sentimentele tale și la ceea ce îți dorești.

Săgetator

Dacă vrei să creezi o relație puternică cu o persoană pentru care ai niște sentimente puternice, trebuie să creezi în primul rând un echilibru și o stabilitate folosind comunicarea sinceră. Ai toată forța necesară să duci o relație la un nivel superior și să te faci plăcut.

Capricorn

În general nu ești un mare fan al schimbărilor, mai ales a celor care vin într-un mod neașteptat. Folosește oportunitățile care vin astăzi în drumul tău să creezi un echilibru între sectorul profesional și viața privată.

Vărsător

Poate ca în acest moment ești la o răscruce de drumuri și trebuie să faci o alegere, sau pur și simplu poate că te afli într-un moment trebuie să iei o decizie legată de viitorul tău, de felul cum vezi lucrurile. Orice alegi în acest moment trebuie să-ți dea o independență și o flexibilitate în mișcare, pentru că altfel nu vei rezista în acest loc.

Pești

Nu contează ceea ce ar vrea cei din jur ca tu să creezi, important este să-ți asculți instinctul și să nu te lași influențat de alte opinii. Dacă ai nevoie de ghidare spirituală, nu ezita să o cauți acolo unde știi că poți să o găsești necondiționat.