Horoscop joi, 6 mai 2021. Zodia Taur va fi pusă puțin pe fugă

Astrolog Roxana Lușneac 05.05.2021, 19:53
Horoscop joi, 6 mai 2021. Zodia Taur va fi pusă puțin pe fugă

Astrologul Impact.ro Roxana Lusneac a venit cu horoscopul valabil pentru ziua de joi, 6 mai 2021. Mai multe zodii vor fi nevoite să se adapteze din mers la situațiile în care vor fi puse fără voia lor, pe când altele vor avea parte de momente frumoase în familie. Taurii vor fi însă mai mult pe fugă.

Așa arată horoscopul de joi, 6 mai 2021, al Roxanei Lușneac

Berbec

Partenerul de viață sau oamenii din familie îți aduc împlinire. Încerci cumva să fii pe placul tuturor, iar asta nu funcționează întotdeauna. Nu  pune la suflet micile detalii, ci pe ce este cu adevărat important.

Taur

Nodul nord vă pune un pic pe fugă și parcă vreți să realizați toate lucrurile dintr-o dată. Luați-vă timpul necesar pentru a va organiza în liniște și calm treburile, așa încât să va și bucurați de rezultate.

Asa arata horoscopul de joi, 6 mai 2021, al Roxanei Lusneac
Asa arata horoscopul de joi, 6 mai 2021, al Roxanei Lusneac

Gemeni

Sunt multe aspecte ale vieții voastre la care sunteți conștienți că mai trebuie să lucrați, dar astrele vă indică să luați totul cu calm, răbdare și perseverență pentru rezultatele dorite.

Rac

Carieră este locul în care vă puteți regăși mai ușor, dacă faceți și voi un efort să schimbați ceva. Poate e timpul unui nou proiect sau a unui nou început pe care l-ați tot amânat.

Leu

Imaginea voastră personală are de câștigat astăzi, mai ales că vă simțiți mai siguri pe voi și pe investițiile făcute. Acum trebuie doar să aveți răbdarea că totul să se dezvolte.

Fecioară

Unele lucruri vin de la sine sau prin dar divin, iar asta vă ajută mult. Simțiți acea ghidare de care aveți nevoie sau puteți avea idei bune dintr-o dată, iar rezultatele pot fi mai mult decât satisfăcătoare.

Balanță

Ego-ul vostru este afectat un acest moment de niște situații care nu vă convin neapărat, dar pe care trebuie să le luați așa cum sunt și să le găsiți o rezolvare.

Scorpion

Marele benefic vă face să priviți cu alți ochi momentul actual în care sunteți și parcă începeți să înțelegeți toate evenimentele  care s-au întâmplat în ultimele zile.

Sagetator

Nodul sud vă ajută mai ușor să vă detașați de anumite lucruri pe care vi le doreați înainte. Acum e timpul unei noi abordări și să încercați să faceți ceva din pasiune.

Capricorn

Venus vă aduce optimism și chiar câștiguri neașteptate. Fie că începeți să vă cumpărați anumite lucruri la care nu visați înainte, fie va gândiți serios să faceți o nouă investiție.

Vărsător

Marte vă ajută astăzi să vă ambitionati și să va descurcați mai repede în tot ce întreprindeți. Pe de altă parte, tindeți să va enervați la fel de repede.

Pești

Mercur vă inspiră și vă ajută în tot ce ține de comunicare și dezvoltare. Dacă aveți un nou proiect sau doriți să transmiteți superiorilor ce va doriți, influențele astrale de astăzi va ajută.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...