Horoscop joi, 6 ianuarie. Zodia care va fi toată ziua cu mintea în nori

Astrolog Roxana Lușneac 05.01.2022, 19:58
Horoscop joi, 6 ianuarie. Zodia care va fi toată ziua cu mintea în nori

Horoscop joi, 6 ianuarie. O zodie va fi toată ziua cu mintea în nori, în timp ce alta trebuie să aibă grijă cu cine își petrece timpul. Unii nativi mai au nevoie de timp după sărbători ca să-și încarce bateriile. Culori norocoase sunt albastru deschis și crem, iar numerele ce aduc noroc sunt: 5, 9, 14, 34, 42 și 45.

Horoscop joi, 6 ianuarie. Berbec și Taur

Berbec

Aspectele zilei de astăzi te încurajează îți iei mai mult în considerare sentimentele si să nu încerci să le ignori cum faci de obicei. Încearcă să te concentrezi foarte mult pe acțiunile pe care le ai de făcut în prezent, fără a lăsa aspectele neplăcute din trecut să revină.

Taur

Astăzi poți simți în jurul tău numai vibrații pozitive, mai ales că încep să intri ușor, ușor în comunitate. Mici gesturi drăguțe pe care le poți face într-un mod intuitiv vizavi de ceilalți îți pot aduce mari satisfacții.

Horoscop joi, 6 ianuarie
Simboluri ale zodiilor

Horoscop joi, 6 ianuarie. Gemeni și Rac

Gemeni

Astăzi te poți simți mai apropiat de colegi sau de oamenii cu care lucrezi, pentru că aspectele emoționale trec prin Casa carierei. Cei din jur parcă sunt dispuși să lase garda jos și să poarte discuții productive legate de viitor.

Rac

Astăzi trebuie să ai grijă cu cine îți petreci timpul pentru a nu fi unul irosit. Stai departe de aceea oamenii care au vibrații negative și care te consumă din punct de vedere energetic. Încearcă să te reconectezi cu spiritul tău prin diferite practici.

Horoscop joi, 6 ianuarie. Leu și Fecioară

Leu

Dacă in ultima perioadă de timp ai tot tras cu tine un bagaj emoțional, acum e momentul să încerci să găsești modalități de a scăpa de acesta. Încearcă să faci pace cu anumite acțiuni din trecut care nu te ajută să evoluezi.

Fecioară

Dacă în ultimele zile ai tot simțit că există un perete între tine și partenerul de viață, acum e momentul să lași garda jos și să încerci să discuți aspecte care te ajută să-ți vindeci relația. Nu ți-ar strica să petreci mai mult timp acasă.

Horoscop joi, 6 ianuarie. Balanță și Scorpion

Balanță

Dacă în ultima perioadă de timp nu ți-ai prea respectat tabieturile legate de mâncare, dormit sau de sport, acum este momentul să începi să intri din nou în rutină. Încearcă să nu pui foarte multă presiune asupra ta.

Scorpion

Este posibil ca astăzi să te simți puțin mai deconectat cu partea ta pământeană decât în mod normal, iar asta te poate face să fii un pic cu capul în nori. Poate că e un moment bun ca să faci o curățenie în dulapul tău și să arunci lucrurile care nu-ți mai sunt de folos.

Horoscop joi, 6 ianuarie. Săgetător și Capricorn

Săgetător

Dacă în mod normal îți place să fii ceva mai extrovertit și să ieși cât mai multe în lume, aspectele de astăzi te pot face să te simți cel mai bine acasă și în confortul tău personal. Poate că ai nevoie încă de timp să îți încarci bateriile.

Capricorn

Astăzi te poți simți ceva mai conectat cu oamenii din jurul tău, chiar dacă o faci la un nivel nu foarte mare. Ai nevoie să interacționezi cu cei din jur pentru a schimba impresii și poate pentru a avea câte ceva de câștigat. Vezi și care vor fi cele mai fericite zodii în 2022!

Horoscop joi, 6 ianuarie. Vărsător și Pești

Vărsător

Astăzi este o zi bună în care poți să fii foarte generos cu cei din jur, dar asta nu înseamnă neapărat că îți vei deschide și portofelul. Pentru tine totul acum este mai mult la nivel spiritual și vrei să faci acțiuni care să inspire din acest punct de vedere.

Pești

Astăzi este o zi bună pentru tine, mai ales că se pare că toate lucrurile se învârt în jurul tău. Dacă deschizi bine ochii vei vedea că universul va aduce în drumul tău multe binecuvântări. Astăzi este o zi bună pentru a te gândi la obiectivele pe termen lung. Vezi și care sunt cele mai zgârcite zodii din horoscop!

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...