Horoscop, joi, 6 august 2020. Mari surprize în dragoste pentru Raci

Elena Avramescu 05.08.2020, 19:51
Horoscop, joi, 6 august 2020. Mari surprize în dragoste pentru Raci

Astrologii ne anunță că unele zodii vor avea o zi extrem de plăcută, iar pe plan sentimental lucrurile vor merge mai bine decât și-ar fi crezut, pentru că vor avea parte de câteva surprize.

Horoscop joi 6 august

Horoscop BERBEC

Berbecii nu trebuie să uite că arma lor cea mai bună este sinceritatea, iar acum este momentul s-o folosească. Unele persoane din viața lor nu sunt atât de oneste iar berbecii trebuie să-și asume acest lucru.

Horoscop TAUR

Taurii vor avea parte de o zi frumoasă, cu zâmbete si surprize neașteptate din parte celor dragi și își vor da seama că nu totul este pierdut și lucruri frumoase se pot întâmpla atunci când te aștepți mai puțin.

Horoscop GEMENI

Gemenii sunt indeciși și nu știu încotro s-o apuce, însă sunt sfătuiți să facă un pas înapoi, atât în viața personală cât și în carieră.

Horoscop RAC

Racii sunt într-o perioadă în care sunt foarte preocupați de aspectul fizic și de modul în care îi percep ceilalți. Este posibil ca unii raci să-și găsească jumătatea.

Horoscop miercuri 6 august
Horoscop miercuri 6 august

Horoscop LEU

Leii nu trec printr-o perioadă prea bună, fiindcă planurile lor au cam eșuat. Trebuie să facă mari eforturi pentru a nu se enerva peste măsură.

Horoscop FECIOARĂ

Fecioarele simt lipsa unei persoane dragi de lângă ele, iar golul acesta nu poate fi umplut de nimeni altcineva. Așa că trebuie să încerce să stea cât mai mult în compania prietenilor, pentru o stare de spirit bună.

Horoscop BALANŢĂ

Se știe că balanțele sunt imprevizile de fel, și acum, când cineva vrea să se joace cu sentimentele lor. Însă trebuie să aibă mare grijă, ca să nu cadă în capcane.

Horoscop SCORPION

O să existe dispute cu cel mai bun prieten. Mare grija, o să aveți de o trădare destul de mare și o să aveți de suferit.

Horoscop SĂGETĂTOR

Săgetătorii vor avea o zi superbă, în care totul o să le mearga bine, exact așa cum și-au propus, fără mari bătăi de cap.

Horoscop CAPRICORN

Capricornii sunt suprasolicitați și își doresc doar liniște, însă nu știu cum să aibă parte de ea. Le recomandăm să fie calmi și să nu dispere.

Horoscop VĂRSĂTOR

Vărsătorii vor avea parte de o dezamăgire din partea unei persoane apropiate, care spune minciuni pentru a face numai rău.

Horoscop PEŞTI

Peștii vor avea parte de o zi de vis, cu multă energie iar persoana apropiată o să pregătească o surpriză la care nu se așteaptă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...