Horoscop joi, 4 noiembrie 2021. Zodia care trebuie să se încreadă în instinct: o va scoate la capăt

Astrolog Roxana Lușneac 03.11.2021, 20:40
Horoscop joi, 4 noiembrie 2021. Zodia care trebuie să se încreadă în instinct: o va scoate la capăt

Horoscop joi, 4 noiembrie. Astrele vin cu vești noi pentru cei 12 nativi ai zodiacului. Ce semn zodiacal ar trebui să se bazeze pe instinct. Culorile norocoase ale zilei sunt galben deschis și bej, iar numerele norocoase sunt: 10, 12, 14, 34 și 40.

Horoscop joi, 4 noiembrie – Berbec

Berbec

O zi bună pentru a rezolva anumite treburi legate de carieră, mai ales că stelele vă susțin și vă ajută să eliminați din drumul vostru anumite impedimente care v-au tot dat bătăi de cap până acum. Susținerea voastră vine din partea oamenilor cu care ați avut grijă să vă construiți o relație bazată pe corectitudine până acum.

Taur

Astăzi este o zi bună în care să vă gândiți la imaginea voastră și la anumite lucruri pe care trebuie să le arătați lumii despre voi. Fiind mai deschisi cu ceea ce simțiți și cu cine sunteți vã va fi mai ușor să interacționați cu oamenii și să-i atrageți de partea voastră.

Gemeni

Casa dorințelor voastre este activată, ceea ce înseamnă că trebuie să vă gândiți la ceea ce vreți să faceți pentru viitor, dar și la ceea ce vă lipsește în acest moment si să faceți ceva în această privință. Câștigurile din speculație sunt bine aspectate, mai ales în perioada care urmează.

Rac

Casa dorințelor voastre este activată, ceea ce înseamnă că trebuie să vă gândiți la ceea ce vreți să faceți pentru viitor, dar și la ceea ce vă lipsește în acest moment si să faceți ceva în această privință. Câștigurile din speculație sunt bine aspectate, mai ales în perioada care urmează.

Leu

Deși poate lucrurile nu se mișcă foarte rapid în acest moment, fiind blocați într-un anumit loc sau într-o anumită conjunctură, trebuie să aveți încredere că totul este spre mai bine, Aspectele zilei de astăzi sunt bune, mai ales dacă aveți înjur pe cei dragi.

Horoscop joi, 4 noiembrie
Horoscop joi, 4 noiembrie

Fecioară

Casa moștenirilor, a câștigurilor materiale sau a cum manageriati anumite bunuri care nu sunt ale voastre vă țin destul de ocupați în acest moment. Încercați să nu vă enervați foarte mult și să tratați totul cu răbdare și diplomație , deoarece Marte , planeta războiului, face un aspect direct.

Balanță

Sunt foarte multe lucruri care se întâmplă în viața voastră în acest moment, iar aspectele nu sunt cele mai bune care să vă susțină, așadar trebuie să judecați totul rațional și să aveți un pic de răbdare. Nu vă lăsați intimidați de ce se întâmplă în jur, ci bazați-va pe instinct.

Scorpion

Casa speculațiilor financiare, dar și a relației cu copiii este scoasă de aspectele de astăzi în evidență, ceea ce înseamnă fie  că trebuie să vă ocupați de anumite lucruri pe care le-ați tot amânat de ceva vreme, fie ca cei mici din familie au nevoie de ajutorul și de susținerea voastră, pe care inevitabil trebuie să le acordati.

Săgetător

Micul benefic venus este în semnul vostru, ceea ce înseamnă că orice situație sau dilemă in care v-ati găsi în acest moment, are până la urmă o rezolvare bună. Deși efectele sale nu se simt ca și cum sunt puternice, această planetă tace și face ca totul să se întoarcă în favoarea voastră.

Capricorn

Partenerul de viață este o sursă de energie în acest moment pentru voi, dar și de informații pentru că sfaturile pe care vi le dă acesta se pot dovedi a fi foarte folositoare. Trebuie să aveți răbdare pentru că marele benefic Jupiter este și el în semnul vostru, iar rezultatele așteptate vor veni.

Vărsător

Astăzi puteți să vă ocupați în secret de anumite activități restante pe care le-ați amânat de o perioadă de timp, dar despre care nu prea vreți să vorbiți cu cei din familie sau cu prietenii. Susținerea voastră morală vine de la distanță sau chiar de la o persoană care a plecat pe cealaltă lume prea devreme.

Pești

Astăzi este o zi bună pentru a vă ocupa de tot felul de treburi legate de străinătate, de imaginea voastră sau de sectorul spiritual. Nu ar strica poate să donații anumite lucruri care nu vă mai trebuie sau pur și simplu să începeți să spuneți o rugăciune, sa faceți o meditație, care să vă ajute să vă ridicați vibrația.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...