Horoscop joi, 3 decembrie. Fecioarele fac lucruri pe care ar fi preferat să le evite

Astrolog Roxana Lușneac 02.12.2020, 19:39
Horoscop joi, 3 decembrie. Fecioarele fac lucruri pe care ar fi preferat să le evite

Horoscop joi, 3 decembrie. Află și tu ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie. Fecioarele fac lucruri pe care ar fi preferat să le evite, în timp ce Vărsătorii trebuie să se descarce de problemele care îi apasă. În cazul în care simți că soarta este de partea ta și vrei să joci la LOTO, cifrele norocoase ale zilei sunt 5,14,19,34,45. De asemenea, culorile care îți poartă noroc joi, 3 decembrie 2020, sunt verde deschis și bej.

Horoscop joi, 3 decembrie. Ce rezervă astrele pentru fiecare zodie

Berbec

Anumite obligații și îndatoriri parcă îți tot stau în cale. Răbdarea și persuasiunea ta încep să ajungă la o limita, așa că nu ar strica să începi să mai alegi din ce ai chef cu adevărat să faci sau nu.

Taur

Ai o energie puternică și ești persistent în ceea ce îți dorești. Cei din jur îți simt energia, iar asta îți va da o liniște, mai ales că îți place să fii ascultat și înțeles.

Horoscop joi 3 decembrie. Gemeni

Anumite obstacole pot apărea din senin, iar asta te face să îți pierzi răbdarea mult mai ușor și să nu poți vedea exact despre ce e vorba. Fă ceea ce îți place și ia-ți timpul necesar.

Rac

Anumite planuri pentru viitorul apropiat trebuie conturate, iar vă dă o speranță sau un entuziasm. Rămâneți calmi, cool și  adunați-vă energiile, dar nu uitați să cereți și părerile celor dragi.

Leu

Anumite aspecte legate de carieră sau de rezolvarea unor probleme trebuie luate acum în considerare. Aveți grijă la ce  spuneți sau faceți, deoarece  imaginea voastră depinde de asta.

Horoscop joi 3 decembrie. Ce iti rezerva astrele in functie de zodie
Horoscop joi 3 decembrie

Fecioară

Anumite lucruri spuse de anumite persoane din viață voastră vă pot schimba niște păreri sau o  perspectivă din care vedeți anumite lucruri. Încercați să învățați ceva din tot, altfel toată experiență deși e dureroasă va fi inutilă.

Horoscop joi 3 decembrie. Balanță

Anumite compromisuri în parteneriate pot fi benefice pentru viitor. Odată ce ziua debutează, nu ezitați să aflați mai multe detalii despre tot ce înseamnă acte, proceduri.

Scorpion

Bazați-vă pe instinct pentru a rezolva anumite probleme și faceti-va planuri alături de partenerul de viață. Anumite pasiuni sau subiecte care va preocupă pot să vă răpească mai mult timp decât credeați.

Săgetător

Unele lucruri poate nu sunt evidente și va trebui să te decumentezusau să întrebi persoanele care au mai multă experiență decât  tine pe anumite subiecte. Pastreaza-ti energia pozitivă.

Capricorn

Dati-i timpului timp, încercați să faceți activități care vă ajută să va relaxați și să fiți alături de cei dragi. Nu e momentul să insiști pentru a rezolva anumite probleme, tu fă primul pas și lasă lucrurile să se aranjeze de la sine.

Care sunt zodiile care vor trece prin momente grele joi, 3 decembrie 2020
Care sunt zodiile care vor trece prin momente grele joi, 3 decembrie 2020

Horoscop joi 3 decembrie. Vărsător

Încearcă să nu îți epuizezi toată energia astăzi, vor mai veni zile în care vei avea nevoie de ea. Stai la  povești cu cei dragi,  exprimă-ți gândurile și ideile, nu le lasă să rămână doar în suflet.

Pești

Astăzi e o zi bună pentru a trece la acțiune și la subiect. Anumite lucruri trebuie rezolvate și persoanele din jurul tău au nevoie de energia ta pozitivă mai mult decât exprimă prin cuvinte.

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...