Horoscop joi, 29 octombrie 2020. Ce zodie va primi o promovare la job

Astrolog Roxana Lușneac / 28.10.2020, 18:00
Horoscop joi, 29 octombrie 2020. Ce zodie va primi o promovare la job

Horoscop joi, 29 octombrie 2020. Ce zodie va primi o promovare la job. Câțiva nativi se concentrază pe carieră, iar unul are nevoie de ajutorul familiei. Cifrele norocoase ale zilei sunt 4,13,34,56, iar culorile care poartă noroc, azi, sunt alb, mov și bej.

Horoscop joi, 29 octombrie 2020. Ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie

Berbec

Discuțiile cu oamenii mai în vârstă sau cu mai multă experiență acum vă pot ajuta. Fie că aceștia vă încurajează, fie că vin cu niște propuneri, atitudinea lor este una pozitivă și trebuie să o apreciați.

Taur

Aspectele sănătății care v-au supărat în ultima perioadă acum pot fi rezolvate. Primiți beneficii sau anumite dorințe vi se îndeplinesc, iar asta vă dă o stare de bine. Norocul este de partea voastră în acest sfârșit de săptămână.

Gemeni

O anumite muncă ce a necesitat efort și timp în trecut acum vă poate recompensa. Unii nativi din zodia voastră pot primi chiar și o promovare, iar alții pot avea câștiguri semnificative financiare. Cei mai puțin norocoși se pot mulțumi cu o apreciere.

Rac

Anumite incertitudini vă dau peste cap și parcă nu știți în ce direcție să mergeți. Fie că luați niște bani din economii, fie îi împumutați în secret, este important să discutați acest aspect și cu partenerul de viață.

Leu

Situațiile care păreau a fi mai dificil de rezolvat zilele anterioare acum își găsesc soluția. Pentru a evita energiile negative, stai departe de oamenii care tind să judece mai mult decât să facă. Nu ai nevoie de asta în viața ta.

Fecioară

Consultați-vă familia sau persoana iubită în ceea ce privește una din ideile voastre de afaceri. Pe de altă parte, sănătatea poate ridica semne de întrebare iar astrele vă sfătuiesc să vă întăriți sistemul imunitar.

O zodie norocoasa va primi o promovare la locul de munca
O zodie norocoasa va primi o promovare la locul de munca

Balanță

Rezultatele muncii din trecut astăzi pot să înceapă să apară. Cooperarea, comunicarea și răbdarea sunt cheia spre succes. Astrele te sfătuiesc să ai grija de imunitatea ta.

Scorpion

Păstrează-ți calmul și vei vedea cum lucrurile încep să se lege și să capete sens. Aveți grijă de imunitatea voastră, dar și de a familiei voastre. Anumite lucruri nu depind de voi, așa că îngrijorându-vă nu faceți decât să vă stricați energia pozitivă.

Săgetător

Dacă doriți să vă atingeți obiectivele, atunci va trebui să nu stați degeaba și să vă apucați de treabă. Un plan bun poate atrage investitori și îi poate stimula pe cei din jur să creadă în ideea voastră.

Capricorn

Încă nu puteți lua decizii clare deoarece mai așteptați niște răspunsuri. Există anumite posibilități de câștig care sunt în drum spre voi, dar au nevoie de răbdare și persuasiune. 

Vărsător

Dacă cereți sfatul celor dragi, veți descoperi că aceștia au niste idei foarte bune. Ideea este că poate nu au curajul să se exprime neîntrebați, pentru că nu își doresc să vă supere. Comunicarea este cheia pentru a găsi soluții.

Pești

Este foarte important să fiți diplomați și atenți la ce spuneți, pentru a nu jigni sau a nu lăsa să se înțeleagă altceva decât vă doriți. Anumite lucruri care pentru voi au fost blocate o perioadă mare de timp, acum încep să funcționeze.

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI