Horoscop joi, 29 iulie. Balanțele au destule motive de bucurie

Stan Filon, Diana Dumitrache 28.07.2021, 19:20
Horoscop joi, 29 iulie. Balanțele au destule motive de bucurie

Astrologul Impact.ro Roxana Lușneac a adus horoscopul valabil pentru ziua de joi, 29 iulie. Astfel, am aflat că sunt mulți nativi care vor trata această zi ca pe o adevărată sărbătoare, însă sunt unii care vor dori ca această zi să se încheie cât mai repede. Numerele norocoase:1,10,21,32,38,40. Culorile norocoase: galben deschis și bej

Așa arată horoscopul de joi, 29 iulie, pentru fiecare zodie în parte. Berbec

Nu contează intențiile tale bune în anumite situații, mai ales în acelea în care oamenii nu vor să fie ajutați sau nu au răbdarea necesară să asculte un sfat bun. Mercur este în casa romantismului și a parteneriatului de viață, iar soluțiile pot fi găsite în colaborare cu jumătatea ta.

Taur

Nu contează cât de bine cunoști anumite persoane, ceea ce este legat de bani sau de bunuri materiale trebuie împărțit corect pe hârtie într-un contract. Nu te baza nici pe promisiuni și nici pe faptul că poți cunoaște bine pe cineva cu care nu ai mai avut nimic de împărțit până acum.

Horoscop joi, 29 iulie
Horoscop joi, 29 iulie

Gemeni

Comunicarea este foarte importantă astăzi, mai ales cu colegii sau cu rudele de gradul doi, alături de care trebuie să găsești niște soluții. Jupiter intră în casa educației , a călătoriilor și a spiritualității, ceea ce înseamnă că poți să începi chiar să faci planuri pentru noi noi proiecte.

Rac

Mercur te ajută astăzi să gândești mai clar obiectivele financiare pe care le ai, iar inspirația este acolo pentru a-ți da ideile necesare. Va trebui să revii asupra anumitor aspecte acolo unde te-ai grăbit sau nu ai făcut o analiză corespunzătoare.

Leu

Mercur vine în semnul tău și îți aduce multă energie, iar cu această stare poți să simți că ai idei mai clare și că poți interacționa cu ceilalți mai ușor. Este un bun moment să spui ceea ce îți dorești și să îi informezi pe ceilalți care sunt planurile tale de viitor.

Fecioară

Chiar dacă alegerile tale pot să-i pună pe ceilalți în dificultate sau pot să le îngreuneze treaba colegilor, atât timp cât tu simți că sunt cele mai indicate atât pentru tine, dar și pentru ei pe viitor, nu te opri din drum. Ceilalți vor vedea la sfârșit ceea ce tu ai văzut de la început.

Balanță

Mercur în casa imaginii tale personale te ajută să poți să-i mobilizeze pe ceilalți într-o activitate care te ajută pe tine sau care cel puțin îți face plăcere. Pe de altă parte, Jupiter te ajută să scoți la iveală partea ta artistică sau de lider. Bucură-te de moment.

Scorpion

Mercur te ajută astăzi să treci cu brio peste anumite blocaje care ți-au cauzat neplăceri în ultima perioada de timp. Acest aspect te ajută să dobandesti puterea și autoritatea acolo unde simțeai în trecut că le pierzi. Ocupă-te de prioritățile tale.

Săgetător

Fie că te gândești să începi niște cursuri sau vrei să faci o călătorie într-un loc minunat, astrele te susțin. Astăzi este un bun moment să intrii în contact cu oameni și situații cu care ai mai avut de-a face în trecut, pentru a-ți aminti lucruri frumoase.

Capricorn

Jupiter în casa a două a bunurilor materiale te poate ajută în mai multe feluri: fie te ajută să-ți crești veniturile și să câștigi mai bine financiar, fie te ajută să înțelegi și să apreciezi mai mult ce ai în ziua de astăzi. Dacă simți că nu poți să te concentrezi la tot ce ai de făcut, încearcă să scapi prima dată de ce este mai greu.

Vărsător

Comunicarea cu colegii sau cu partenerii de afaceri te poate ajută astăzi să lucrezi bine la anumite proiecte care trebuie finalizate. A învață să lucrezi împreună cu cineva poate fi un lucru nou pentru tine, dar care se poate dovedi constructiv.

Pești

Munca, productivitatea și activitățile sociale sunt cele care îți dau energie și te ajută să fii mai creativ. Încearcă să intrii în contact cu oameni pe care nu i-ai mai văzut de mult sau să mergi în locuri care te încarcă energetic pozitiv.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...