Horoscop joi, 29 septembrie 2022. Săgetătorii au o șansă uriașă. Zodia care trebuie să se păzească bine

Anca Manolica 28.09.2022, 20:51
Horoscop joi, 29 septembrie 2022. Săgetătorii au o șansă uriașă. Zodia care trebuie să se păzească bine

Horoscop zilnic joi, 29 septembrie 2022. Această zi aduce multe schimbări importante pentru fiecare zodie în parte. Venus, planeta iubirii, intră în zodia pe care o guvernează, în Balanță, traversând-o pe data de 23 octombrie. În toate aceste săptămâni, Venus susține îmbunătățirea relația cu partenerul de viață și căutarea armoniei și echilibrului în relațiile cu ceilalți. Pentru cei singuri este o perioadă foarte bună pentru a începe noi povești de dragoste.

Horoscop joi, 29 septembrie 2022

Berbec

Venus va tranzita chiar sectorul relațiilor acestor nativi și le va fi un sprijin de nădejde în îmbunătățirea și consolidarea vieții de cuplu. De asemenea, Berbecii ar face bine să clarifice toate neînțelegerile cu partenerul și să reașterne echilibrul în relație.

Nativii singuri au șansa de a cunoaște o persoană cu care să fie compatibili și să înceapă o nouă relație. În plan profesional pot apărea noi contracte de colaborare.

Taur

Venus, guvernatoarea acestei zodii, îi ajută pe Tauri să își eficientizeze munca și să își desfășoare cu mai mult spor activitățile zilnice, ba chiar să lucreze cu mai multă plăcere.

Creativitatea le va aduce multe aprecieri de la cei din jur. Nativii care își caută un loc de muncă se pot angaja în perioada următoare. Tot Venus îi va susține să își îmbunătățească și starea de sănătate și să aducă schimbări benefice în rutina lor de zi cu zi.

Gemeni

Venus le va tranzita sectorul iubirii, așa că nativii au șanse mari să se îndrăgostească în perioada care vine. Cei în cuplu pot discuta despre varianta venirii pe lume a unui copil și se pot apropia de partener prin activități în doi.

Cei care au deja copii vor profita acum pentru a petrece mai mult timp cu copiii. Pe de altă parte, este o perioadă de creativitate și ar putea aduce un plus de valoare proiectelor în care sunt implicați.

Vezi continuarea horoscopului pentru joi, 29 septembrie, pe Playtech.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...