Horoscop joi, 28 ianuarie. Scorpionii trebuie să-și schimbe așteptările de la persoana iubită

Astrolog Roxana Lușneac 27.01.2021, 19:36
Horoscop joi, 28 ianuarie. Scorpionii trebuie să-și schimbe așteptările de la persoana iubită

Horoscop joi, 28 ianuarie. Scorpionii trebuie să-și schimbe așteptările de la persoana iubită. Ai o întâlnire importantă, mergi să alergi în jurul parcului sau pur și simplu te duci să iei o gură de aer proaspăt? Atunci recomandarea astrelor este să te îmbraci cu haine în culorile verde deschis și verde închis, care poartă noroc. Nu uita, dacă te simți băftos și vrei să joci la loto, pariază pe numerele norocoase ale zilei – 1, 16, 22, 32 și 37. Ce îți rezervă astrele în funcție de zodie.

Horoscop joi 28 ianuarie. Ce le rezervă astrele celor 12 zodii

Berbec

Atunci când ai de-a face cu oameni mai dificili sau cu anumite situații de care nu ești singur, soluția vine mai ușor dacă adopți o atitudine pozitivă și încerci să să fii de acord cu majoritatea. Poate a acceptă anumite idei și planuri noi te va ajută și pe tine.

Taur

Energia pozitivă de care dai dovadă îi poate atrage pe cei din jur spre tine, mai ales că ai nevoie de ajutor și de noroc. Încearcă să îți faci planuri cu pași mici pentru a ajunge la obiective mari.

Gemeni

Astrele au grijă de tine în tot ceea ce întreprinzi, fie că vrei să-ți cumperi ceva, să atingi un obiectiv sau te ocupi de sănătatea ta. Vei fi recompensat în funcție de cât de determinat ești.

Rac

Capacitatea ta de analiză, implicarea dar și energia sunt atuurile tale, iar datorită lor poți să le soliciți celorlalți ajutorul sau poți să obții mai repede ce îți dorești chiar și de la Univers. Încearcă totuși să te bazezi în primul rând pe tine în tot ce ai de făcut pentru a evita neînțelegerile.

Ce iti rezerva astrele in functie de zodie
Ce iti rezerva astrele in functie de zodie

Leu

Un ajutor sau o susținere pe care o aștepți de mult acum poate veni în drumul tău, mai ales dacă ai cerut-o universului în ultimele luni. Este foarte important să ajuți și tu la rândul tău alți oameni, nu uită că dar din dar se face răi.

Fecioară

Poți începe organizarea unor evenimente viitoare din viață ta sau poți să plănuiești niște întâlniri de socializare pe care le aștepți de mult. Acest lucru îți da o energie bună, dar pe de altă partea ai multe lucruri de pus la punct.

Balanță

Încearcă să faci diverse activități care te relaxează, cum ar fi să asculți muzică sau să te uiți la un film. Ai nevoie de niște momente de liniște și de odihnă.

Scorpionii trebuie să-și schimbe așteptările de la persoana iubită
Scorpionii trebuie să-și schimbe așteptările de la persoana iubită

Scorpion

Semnul Leului în harta ta arată un accent pe casa copiilor și a relațiilor cu cei din jur. Partenerul de viață este persoană alături de care te poți organiza cel mai bine și cu care împărtășiți valori comune. Pentru cei singuri acum este un moment bun de a-și schimbă prioritățile la ce caută într-un potențial partener de viață.

Săgetător

Poate nu ai dispoziția necesară să faci astăzi tot ce ți-ai plănuit și nu e nimic greșit în asta. Există zile și zile, iar acum poți face diverse activități care te amuză și te relaxează.

Capricorn

Pentru că anumite lucruri să se stabilizeze în viață voastră trebuie să aveți un pic de răbdare. În acest moment lucrurile bune cumva se pregătesc să vină spre voi, dar încă se lasă un pic așteptate tocmai din cauza contextului actual.

Vărsător

Anumite schimbări pot apărea la serviciu, iar asta nu te deranjează, mai ales că te simți pregătit să îți asumi noi responsabilități. Unele activități pe care le faci sunt plus și simplu pentru a-ți umple timpul, dar e momentul să îți alegi prioritățile.

Pești

Pot există anumite probleme care au nevoie de rezolvare rapidă, iar pentru a face asta ai nevoie de concentrare și de liniște. Acestea reprezintă pentru tine o provocare dar și o modalitate de a învața lucruri noi.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...