Horoscop joi, 27 mai. Leul trebuie să îşi păstreze calmul. Nativii Vărsător aşteaptă un eveniment

Astrolog Roxana Lușneac 26.05.2021, 17:54
Horoscop joi, 27 mai. Leul trebuie să îşi păstreze calmul. Nativii Vărsător aşteaptă un eveniment

Vești noi din partea astrelor pentru nativii care consultă informațiile din horoscop, pentru ziua de joi, 27 mai. În timp ce nativii Lei sunt sfătuiți să își tempereze pornirile, Vărsătorii se așteaptă să fie surprinși de un eveniment. Pentru un plus de noroc, culorile alb, albastru deschis și bej le vin în ajutor nativilor, în timp ce numerele norocoase: 2, 4, 12, 23, 33 și 35 ar putea să îi ghideze către șansă.

Horoscop joi, 27 mai. Ce pregătesc astrele pentru nativii din zodiac

Berbec

Deși atunci când vine vorba de cariera voastră lucrurile fie se mișcă mai greu, pe plan emoțional sau social stați destul de bine, iar cei din jur vă apreciază prezența și susținerea.

Taur

Micul benefic Venus vă susține să realizați lucruri mici, dar cu un efect bun pentru viitor. Nu trebuie să lăsați orgoliul să vă influențeze în relațiile cu ceilalți.

Gemeni

Sunteți ceva mai agitați ca de obicei, iar acest lucru vă pune în mișcare într-un sens pozitiv. Așa reușiți să fiți mai productivi decât în zilele anterioare.

Rac

Fie că nu toate lucrurile merg în direcția dorită, fie că nu se mișcă cu rapiditatea pe care ați dorit-o, iar asta vă poate da sentimentul că stați pe loc. Încercați să apreciați si micii pași pe care îi faceți.

Leu

Atunci când vine vorba de sectorul muncii puteți fi ceva mai irascibili sau anumite persoane pot înțelege greșit ceea ce vă doriți, iar de aici până la discuții în contradictoriu nu mai e mult. Păstrați-vă calmul.

Fecioară

Micul benefic este în cădere în acest moment, iar asta vă poate afecta sănătatea și chiar buna dispoziție mai mult decât e cazul. Stimulați-vă imunitatea și încercați să stați mai mult de vorbă doar cu persoanele care vă dau o energie pozitivă.

Horoscop joi, 27 mai
Horoscop joi, 27 mai

Balanță

Mercur vă ajută să comunicați mai ușor cu cei cu care lucrați și chiar cu șefii. Trebuie însă să fiți pe poziție și să nu ratați momentul în care puteți să vă cereți recompensele pentru meritele proprii.

Scorpion

Aveți grija pe cine apărați și ce vreți să demonstrați deoarece oamenii nu sunt întotdeauna sinceri și tindeți să fiți de partea unora care nu vă povestesc chiar totul.

Săgetător

Liniștea și echilibrul casei voastre depind de anumite câștiguri care urmează să apară în următoarea perioadă și cumva depindeți de ele pentru a fi bine. Totul va veni conform planului.

Capricorn

Saturn încă vă ține pe banca de așteptare și pe de-o parte nu vă convine această situație, dar pe de alta știți în sufletul vostru că veți avea de câștigat până la urmă.

Vărsător

Nu mai aveți mult timp până când un eveniment important se va întâmpla în viața voastră și este important să vă luați timpul necesar pentru a pregăti toate detaliile.

Pești

Oportunitățile pot veni mai ușor în drumul vostru astăzi prin intermediul prietenilor sau a cunoștințelor pe care le aveți. Trebuie doar să spuneți pe nume ce vă doriți.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI