Horoscop joi, 27 ianuarie 2022. Șansele de care are parte zodia Berbec

Astrolog Roxana Lușneac 26.01.2022, 20:33
Horoscop joi, 27 ianuarie 2022. Șansele de care are parte zodia Berbec

Astrologul Roxana Lușneac a făcut horoscopul pentru ziua de joi, 27 ianuarie 2022. Astfel, potrivit astrelor, nativii din zodia Berbec au parte de mai multe șanse. Culorile norocoase ale zilei sunt: portocaliu și mov, iar numerele norocoase ale zilei sunt: 1, 14, 20, 24, 42, 45.

Horoscopul zilei de joi, 27 ianuarie 2022. Ce se întâmplă cu nativii din Gemeni

Horoscopul zilei de joi, 27 ianuarie 2022 a fost făcut de astrologul Roxana Lușneac. Conform acestuia, berbecii vor avea parte de mai multe șanse în această zi.

Ce se întâmplă cu toate celelalte zodii din horoscop, vedeți în zodiacul de mai jos.

Astrologul Roxana Lusneac a facut horoscopul pentru joi, 27 ianuarie 2022
Astrologul Roxana Lusneac a facut horoscopul pentru joi, 27 ianuarie 2022

Berbec

Aspectele zilei de astăzi te pot face să te simți mai optimist și gata de o nouă aventură. Universul vrea să aducă în calea ta anumite oportunități sau șanse noi de care aveai nevoie, trebuie doar să nu te încăpățânezi să le accepți.

Taur

Universul tot încearcă să comunice prin diverse modalități cu tine, iar tu ar trebui să începi să-l asculți. Nu trebuie să îți fie frică să crezi în harurile tale dar și în intuiția pe care o ai. Dacă simți că nu te poți descurca singur, nu ezita să apelezi la oameni care pot să te ajute.

Gemeni

Există anumite persoane în jurul tău care te admiră sau își doresc cel puțin să fie prieteni cu tine, dar intențiile lor trebuie testate. Din punct de vedere sentimental acum lucrurile pot să meargă mai bine sau să îți găsești un echilibru.

Rac

Fiecare pas pe care îl faci în acest moment trebuie gândit și analizat. Nu poți să-ți permiți să-ți asumi anumite riscuri, mai ales dacă în joc sunt foarte multe importante de pierdut. Păstrează-ți energia pozitivă și zâmbetul pe buze pentru a atrage ceea ce îți dorești.

Leu

Astăzi este o zi bună pentru creativitate și pentru gândire la nivel mai mare. Trebuie să cauți diverse modalități pentru a-ți extinde afacerea sau pentru a reuși să intri în contact cu persoane importante care te pot ajuta.

Fecioară

Anumite conversatii pot să fie destul de profunde de astăzi, mai ales dacă se reiau din trecut anumite aspecte care trebuie rezolvate. Trebuie să încerci să fii foarte calm și să ai răbdare, pentru că altfel te poți trezi ușor în discuții contradictorii.

Balanță

Astăzi este o zi în care poți fi protejatul celor din jurul tău și cumva acest lucru te avantajează. E o zi bună pentru a învăța lucruri noi atât despre tine cât și despre ceilalți. Spre seară poți să te întâlnești cu anumiți oameni pe care nu i-ai mai văzut de mult timp.

Scorpion

Luna în Săgetător îți aduce astăzi o energie pozitivă care te face să fii mai optimist și să vezi viața diferit față de cum o făceai înainte.

E un moment bun în care să cauți tot felul de modalități pentru a-ți aranja casa sau pentru a-ți îmbunătăți stilul de viață.

Săgetător

Energia Lunii îți ajută atât mintea, sufletul cât și corpul să se alinieze astăzi într-un echilibru perfect. Carisma ta este arma secretă de care trebuie să te folosești astăzi pentru obține ceea ce îți dorești.

Capricorn

Lucrurile încep să se așeze între o direcție fantastică sau cel puțin optimistă pentru tine atât pentru prezent, cât și pentru viitor. Permite-ți să visezi și să lași tot ceea ce e în jurul tău să te inspire spre noile obiective.

Vărsător

Sunt foarte multe noutăți care pot veni în drumul tău astăzi, iar acest lucru te scoate din zona ta de confort. Încearca sa îți plănuiești fiecare mișcare pentru a reuși să atragi jurul tău mai mulți urmăritori sau colaboratori.

Pești

Din punct de vedere profesional astăzi poți să ai parte de anumite oportunități sau măcar de niște discuții interesante cu șefii. Universul vrea să te ajute să începi să-ți realizezi din ambițiile tale pentru a evolua.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...