Horoscop joi, 25 martie. Racii au parte de vești bune în viața lor

Astrolog Roxana Lușneac 24.03.2021, 19:50
Horoscop joi, 25 martie. Racii au parte de vești bune în viața lor

Astrologii Impact.ro au pregătit horoscopul pentru ziua de joi, 25 martie. Multe dintre zodii vor avea parte de experiențe noi, care le vor deschide orizonturile. Altele însă vor avea ceva probleme la locul de muncă. Trebuie să știți că numerele norocoase sunt 5,13,23,43,45, iar culorile norocoase sunt de oi, 25 martie sunt: roșu și mov.

Așa arată horoscopul de joi, 25 martie, pentru fiecare zodie

Berbec

Astăzi  este o zi bună pentru a va  gândi mai mult la sănătatea voastră și la a adopta un stil de viață sănătos.  În ultimul timp  poate v-ați consumat  mai mult  pentru ceilalți, iar asta v-a luat din energie, dar  a venit timpul să va gândiți și la voi.

Taur

Astăzi ai putea să faci un pas în spate și să te gândești la alegerile pe  care le-ai făcut până acum și la cum au ajutat acestea să se ajungă în acest punct. Încearcă să eviți greșeală pe care ai mai făcut-o în trecut și da-ți singur timp pentru a realiza ce îți dorești.

Horoscop joi, 25 martie
Horoscop joi, 25 martie

Gemeni

Casă a 11-a este pusă în evidență astăzi, iar asta înseamnă imaginea voastră în societate și cum va simțiți apreciați de cei din jur.   Poți să faci planuri să te întâlnești cu prietenii cât de curând sau să organizezi  o vacanță.

Rac

Veștile bune îți pot veni în drum astăzi, mai ales dacă de ceva vreme tot ai așteptat ca ceva nou să se întâmple în viața ta. Poți intra în contact ușor cu oamenii și poți socializa productiv, iar asta te încurajează.

Leu

Poate că a venit timpul să-ți faci noi planuri legate de viitorul apropiat, fie că e vorba de o schimbare legată de casă sau de o călătorie la distanță.  Energia zilei poate fi una bună dacă contribui și tu la ea.

Fecioară

Dacă  unele lucruri din viață ta pot fi considerate a fi  noi, încă ai nevoie de timp să le asimilezi  și să te  obișnuiești cu ele. Între timp încearcă să te ocupi  și de  o pasiune  pe  care ai tot lasat-o la o parte.

Balanță

Astăzi poți începe să-ți faci noi planuri sau chiar să concluzionezi niște idei pe care le aveai de mult timp. Poate că a venit timpul pentru o vacanță sau pentru un timp liber dedicat ție și familiei tale.

Scorpion

Încearcă să nu îmbini prea mult viața privată cu cea profesională, pentru că lucrurile se complică când e vorba  de prietenii și așteptările lor vizavi de tine. Așa toată lumea va  fi mulțumită.

Săgetător

Plăcerea recunoașterii meritelor este una incredibilă, mai ales că știi cât de mult ai tras chiar în ultimii ani pentru a începe să ajungi la niște rezultate. Poate că acum e momentul tău sa scapi de ceva vechi si să începi o alta perioada mai buna.

Capricorn

Vibrația zilei de astăzi te ajută să petreceți un  timp de calitate alături de cei dragi și îți aduce sprijinul persoanei iubite.  Încearcă să petreci cât de mult timp poți  acasă pentru a te relaxa.

Vărsător

Astăzi poți fi mai convingător că de obicei, mai ales atunci când vrei să faci un lucru bun. Marte îți da putere și energie, iar asta te ajută să fii o susținere și pentru cei dragi.

Pești

Programează-ți întâlniri importante și fă planuri care să merite toată investiția de timp  și energie.Tranzitele din această zi favorizează orice tip de discuție productivă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...