Horoscop joi 24 septembrie. Gemenii au o zi complicată

Mirabela Vasile 23.09.2020, 20:55
Horoscop joi 24 septembrie. Gemenii au o zi complicată

Horoscop joi 24 septembrie. Iată care sunt previziunile astrale pentru această zi. Multe dintre zodii vor avea parte de surprize mari. De altfel, problemele nu stau nici ele departe de nativii din Berbec. Aceștia trebuie să aibă mare grijă la modul în care gestionează situația. Vezi ce spun astrele despre zodia ta.

Horoscop joi 24 septembrie. Zodia care are parte de o schimbare totală

Berbec – Relație: Există tensiuni în relația cu partenerul de viață. Combinația dintre Soare și Lună aduce stres, iar asta nu e nimic. Treci printr-o perioadă în care sentimentele tale îngheață. Carieră: Din fericire, în acest domeniumintea ta va fi ascuțită, în ciuda influenței lui Mercur. Te vei putea adapta cu ușurință. Sănătate: În afară de stresul de la locul de muncă, oboseala te face să devii încordat și astfel relațiile tale cu ceilalți pot fi dificile.

Taur – Relație: Viziunea ta asupra vieții de cuplu este diferită față de cea a partenerul tău. Pe termen lung, nu ai aceleași planuri în viață. Iubitul tău se simte neglijat și nu ești cu adevărat prezent acasă. Carieră: Ești pe cale să atingi o nouă etapă profesională. Superiorii tăi te sprijină. Situația este mai tensionată decât era planificată. Sănătate: Problemele de circulație a sângelui îți distrug nopțile. Calitatea somnului este afectată.

Gemeni – Relație: Partenerul de viață va face orice pentru a-ți îndepărta presiunea de astăzi. Astfel, are grijă de treburile casnice și chiar te invită în oraș. Nu e nevoie să gătești! Carieră: Cariera ta se află în fruntea listei de priorități și slujba ta se transformă mai degrabă o pasiune. Sănătate: Ia-ți un timp pentru odihnă și relaxare astăzi. Bateriile tale au în mod clar nevoie de a fi reîncărcate

Rac – Relație: Marte în Berbec te pune într-o dispoziție feistică. Ai putea petrece cea mai mare parte a zilei certându-te cu partenerul tău! Eul tău este cel mai rău dușman uneori. Lucrează la abilitățile de comunicare. Carieră: Șefii tăi îți cer să rezolvi probleme cu clienții sau să îți asumi un rol managerial. Ai putea să descoperi noi abilități. Pasul în afara zonei de confort îți permite să devii mai bun! Sănătate: Ai putea suferi de insomnie în seara asta! Ți se pare aproape imposibil să adormi când ești stresat.

Horoscop joi 24 septembrie. Această zodie va avea probleme de cuplu

Leu – Relație: Soarele și Mercurul aduc probleme relației tale. Ai probleme în a-ți exprima sentimentele. Ești încordat și stresat, iar asta te face autoritar în fața persoanei iubite. Carieră: Ești creativ și sociabil în acest domeniu. Ești vedeta la locul de muncă. Sănătate: Uranus aduce energie și bună dispoziție, dar comunicarea ta este tulburată de stres.

Ce spun previziunile astrale pentru joi 24 septembrie
Ce spun previziunile astrale

Fecioară – Relație: Lucrurile nu sunt grozave în cuplul tău. Ai schimburi de replici tensionate, chiar dure. O schimbare de situație este inevitabilă. Ești din ce în ce mai ciudat și îl faci pe partener să își piardă încrederea. Carieră: Progresul tău profesional e în așteptare. Proiectele tale sunt amânate, iar unele sunt ținute în loc. Nu ai motivația necesară pentru a-ți stabili noi obiective. Sănătate: vezi p scădere a energiei fizice. Un deficit de vitamine este principala cauză.

Balanță – Relație: Relația ta va lua o întorsătură rea astăzi și s-ar putea să ajungi chiar să te temi de despărțire. Ai o mulțime de amintiri fericite, dar se pare că te îndepărtezi în fiecare zi. Carieră: Nu veți vedea nimic cu ochi buni, așa că ar fi mai bine să îți vezi de propriile probleme. Sănătate: Răsfață-te cu o zi liberă dacă este posibil. O oarecare odihnă și relaxare îți vor face viața mai bună.

Scorpion – Relație: Relația ta este destul de dezechilibrată. Vorbești mult, dar nu ești un bun ascultător! Partenerul tău simte că nu-ți pasă de el. Carieră: Vi se oferă șansa de a vă avansa cariera. Vi s-ar putea oferi un nou loc de muncă sau vi se poate cere să înlocuieși unul dintre colegii tăi. Sănătate: Ți-ar plăcea să fii în formă. Învață cum să te distrezi responsabil și vei avea parte de un nou început.

Horoscop joi 24 septembrie. Zodia care are parte de o surpriză frumoasă

Săgetător – Relație: Comunicarea cu partenerul e cu susul în jos, precum starea ta de spirit și ambianța în general. Fă tot posibilul pentru a nu strica povestea pe care o ai. Carieră: Aspectele negative ale lui Mercur înseamnă probleme pentru acest sector. Sănătate: Astăzi este complicat; starea de spirit variază de la o stare la alta. Abia aștepți să ajungi la culcare.

Capricorn – Relație: Proiectele dispar, situația din cuplul tău se întunecă odată cu trecerea orelor. Partenerul tău nu îți înțelege frustrările. Acest lucru s-ar putea datora unor observații dureroase. Carieră: Poți conta pe intuiția ta, te va duce spre succes dacă asculți corect. Sănătate: Oboseală? Nu știi ce înseamnă! Sporturile și tot felul de activități te mențin într-o formă excelentă.

Vărător – Relație: Situația a ajuns la capăt, iar tu și partenerul tău vă dați seama că nu mai puteți mătura problemele sub covor. Carieră: Te îneci în proiecte neterminate la locul de muncă și există puține speranțe că îți vei îndeplini oricare dintre termenele de azi. Ai rămas în urmă și nu vei avea de ales decât să bati la ușa șefului tău și să ceri ajutor. Sănătate: Nivelurile de energie sunt la un nivel minim și viața ta se simte ca o luptă astăzi. Fii sigur că te vei simți mai bine până mâine.

Pești – Relație: A fi atât de obosit tot timpul are un impact negativ asupra relației tale. Uneori ești prea irascibil pentru a-ți plăcea partenerul! Carieră: Abia aștepți să devii mai bun! Dar încearcă să nu le arăți colegilor tăi cât de ambițios ești cu adevărat. Sănătate: Faceți modificări sănătoase în dieta și stilul de viață. Ești disperat să începi să te simți și să arăți din nou cât mai bine.

Urmăriți Impact.ro și pe