Horoscop joi, 24 iunie. Zodia care nu trebuie să intre în contradictoriu cu nimeni

Astrolog Roxana Lușneac 23.06.2021, 17:48
Horoscop joi, 24 iunie. Zodia care nu trebuie să intre în contradictoriu cu nimeni

Horoscop joi, 24 iunie. O zodie nu trebuie să intre în contradictoriu cu nimeni. Culorile norocoase ale zilei sunt portocaliu și roz, iar numerele ce aduc noroc sunt: 3, 13, 27, 29, 32 și 35.

Horoscop joi, 24 iunie. O zodie începe un nou capitol

Berbec

Energia oamenilor din jur începe să devină una tot mai bună, iar voi percepeți acest lucru mai mult ca niciodată. Poate că a venit momentul să puneți la o parte lucrurile care nu v-au plăcut în trecut sau v-au supărat și să începeți un nou capitol.

Taur

Dacă vă doriți o schimbare sau să câștigați din punct de vedere financiar mai bine, astăzi este ziua în care puteți să încercați să vizualizați ce v-ați dori și să intrați în toate detaliile. Dacă sunteți singuri, începeți să conturați calitățile de bază pe care vi le doriți la un partener de viață.

Horoscop joi, 24 iunie. Zodia care nu trebuie sa intre in contradictoriu cu nimeni
Simboluri ale zodiilor

Horoscop joi, 24 iunie. O zodie are noi oportunități pentru a câștiga bani

Gemeni

Ziua de astăzi te poate inspira să mergi mai departe spre obiectivele tale cu toate calitățile și aptitudinile pe care le deții. Din punct de vedere financiar poți să vezi niște oportunități care înainte nu erau accesibile.

Rac

Sunteți mulțumiți atât din punct de vedere sentimental, cât și social. Aspectul de astăzi vă încurajează să vă întoarceți la ceva ce nu ați terminat în trecut legat de muncă. Încercați să nu intrați în discuții contradictorii cu colegii.

Horoscop joi, 24 iunie. Gata cu evenimentele neplăcute pentru o zodie!

Leu

Interesele tale se pot schimba, la fel și subiectele de conversație sau pasiunile pe care le ai, tocmai de aceea poți simți nevoia să ieși din starea generală și să faci ceva interesant care te ajută să evoluezi spiritual, mental, relațional.

Fecioară

Mercur a retrogradat în ultima perioadă de timp în casa carierei pentru voi, dar de acum a intrat din nou în mersul său direct, iar asta anunță vești bune. În sfârșit începeți să fiți mai motivați să vă atingeți obiectivele fără a mai avea parte de evenimente neplăcute.

Horoscop joi, 24 iunie. O zodie nu trebui să se lase influențată

Balanță

Nu lăsa pe nimeni să decidă care sunt prioritățile tale, mai ales atunci când vine vorba de carieră. Pot exista diverse persoane din jurul tău care nu și-ar dori ca tu să schimbi ceva, dar tu știi cel mai bine ce îți dorești și ce meriți și de ce trebuie să mergi înainte.

Scorpion

Astăzi vă puteți pune în valoare munca și talentul, chiar dacă unele idei sau proiecte sunt abia în stadiul incipient. Este nevoie de cineva cu viziune, iar voi sunteți acea persoană care poate să o aibă și să o pună și în practică.

Horoscop joi, 24 iunie. O zodie are nevoie de o pauză

Săgetător

Poate că ai nevoie de o pauză de a la fi productiv și ai nevoie de un pic de liniște și odihnă. Weekendul este aproape și trebuie să îți iei un timp pentru tine, pentru a te vindeca și a te pune pe picioare. Astăzi ocupă-te în primul rând de priorități.

Capricorn

Soarele în casa parteneriatelor îți poate aduce susținerea unor oameni importanți care vor să te prezinte altor oameni interesanți. Încearcă să nu te compari cu ceilalți, ci să-i accepți așa cum sunt și să știi exact că fiecare are drumul sau în viață sau spre ascensiune.

Horoscop joi, 24 iunie. O zodie trebuie să nu pună la suflet criticile pe care le poate primi

Vărsător

Din punct de vedere financiar nu ești cu adevărat mulțumit de cum merg lucrurile și ai nevoie de surse extra de câștig. Marele Jupiter te ajută să găsești soluții practice, dar și motivația pentru a începe să le pui în aplicare.

Pești

Soarele în casa a cincea te ajută să te exprimi mai bine și să obții mai ușor ceea ce îți dorești și ce te reprezintă. Nu pune la suflet părerile sau criticile celor din jur, ci mergi pe drumul tău pentru că se va dovedi a fi cel mai bun.

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...