Horoscop joi, 22 octombrie 2020. O zodie va avea probleme de sănătate

Astrolog Roxana Lușneac 21.10.2020, 20:21
Horoscop joi, 22 octombrie 2020. O zodie va avea probleme de sănătate

Horoscop joi, 22 octombrie 2020. O zodie va avea probleme de sănătate. Fie că vorbim de stabilitate financiară, noroc în dragoste sau certuri la serviciu, ziua de joi aduce vești bune pentru majoritatea zodiilor și mai puțin plăcute pentru doi dintre nativi. Cifrele norocoase ale zilei sunt 5,14, 56,76, iar culorile care le vor purta noroc nativilor sunt alb, gri și galben.

Horoscop joi, 22 octombrie 2020. Ce au pregătit astrele pentru toate zodiile

Berbec

Îmbini utilul cu plăcutul, așa încât  să ai un frumos echilibru în viața ta și cei dragi te susțin. Dacă înainte încercai să fii destul de diplomat, acum vei spune lucrurile pe care le gândești direct iar aici vei avea de câștigat. 

Taur

În această perioada ai noroc în general, dar astăzi muncă ta este șansă ta de a te deconecta și de a fi productiv. Atitudinea ta vizavi de ceilalți trebuie să fie una diplomată, chiar dacă nu simți în unele momente asta.

Gemeni

Reluare contactului cu prietenii sau cunostinele din trecut poate fi o idee bună,mai ales în cazul în care căutați ajutor sau susținere. Acești oameni pot reveni în viață voastră pentru a va ajuta sau chiar pentru a pune pe picioare un plan solid de viitor.

Rac

Aspectele din acest început de sfârșit de săptămâna implică sănătatea mamei sau relația cu aceasta. Important este să fiți rezenti și să arătați că va pasă. Astăzi apelați la specialiști, oricare ar fi problema.

Leu

Mentalul vă este puternic și sunteți foarte organizați în ceea ce trebuie să faceți. Acest lucru va ajută să terminați la timp aproape tot ce v-ați planificat. Sunteți puternici, determinați, dar aveți nevoie și de susținerea persoanei iubite.

Fecioara

Atmosfera de acasă sau comunicarea cu cei dragi va aduce un sentiment de împlinire și liniște. Fie că vreți să schimbăți ceva în casă, fie că vreți să faceți o achiziție sau plus și simplu vreți să aruncați ce nu va mai este necesar, toate aceste lucruri sunt binevenite deoarece schimba un pic energia lucului.

Horoscop joi, 22 octombrie 2020. O zodie va avea probleme de sanatate
Horoscop joi, 22 octombrie 2020. O zodie va avea probleme de sanatate

Balanță

Sunteți curajoși, iar asta va întărește puterea și șarmul personal. Din acest motiv există o mare posibilitate să primiți recunoașterea meritelor și să aveți succes în ceea ce întreprindeți.

Scorpion

Sunteți destul de sensibili la tot ce se întâmplă în jurul vostru, iar asta va afectează starea de spirit. Tindeți să puneți tot la suflet, iar asta nu este un lucru bun. Nu este o zi bună pentru a lua decizii.

Săgetător

Pentru orice reușită aveți nevoie de perseverență, chiar dacă la prima vedere pare că ați făcut tot ce se putea.Întotdeauna există loc de mai bine, însă nu ezitați să apelați la persoane care va pot fi cu adevărat de ajutor.

Capricorn

Veniturile pot crește, iar cheltuielile pot fi ținute sub control, ceea ce va dă sentimentul de stabilitate. Aveți grijă la aspectul sănătății și la imunitate, deoarece e o perioada mai sensibilă pentru voi. Durerile de spate pot persista și ele.

Vărsător

Norocul e de partea voastră fie că vine sub formă unor noi idei sau oportunități de câștig în plus. Relația cu persoană iubita este una bună, mai ales dacă reușiți să comunicați direct ce va doriți.

Pești

Faceți planuri pe termen scurt, nu ezitați să apelați la un ajutor din partea celorlalți atunci când va simțiți depășiți de situație. Există o mare posibilitate că tot ce va îngrijorează să se termine mai repede decât vă așteptați.

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...