Horoscop joi, 19 ianuarie 2023. Apare o datorie de nicăieri pentru Scorpioni. Ce surprize le rezervă astrele celorlalți nativi

Mihnea Tălău 18.01.2023, 22:13
Horoscop joi, 19 ianuarie 2023. Apare o datorie de nicăieri pentru Scorpioni. Ce surprize le rezervă astrele celorlalți nativi

Horoscopul zilei de joi, 19 ianuarie 2023, aduce vești importante pentru foarte mulți nativi din zodiac. Într-adevăr este o zodie care are neînţelegeri cu cei dragi, se va ajunge la ceartă. Luna trece astăzi din Săgetător în Capricorn, prin urmare vom avea de-a face cu două energii diferite. În cea mai mare parte a zilei va fi în optimistul Săgetător, iar ulterior, seara, se va muta în rigidul Capricorn.

Horoscop zilnic 19 ianuarie 2023

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Dialogul cu reprezentanții instituțiilor statutului poate fi mai anevoios, însă îți poate aduce și unele răspunsuri sau informații de care aveai nevoie pentru clarificarea unei probleme. Poate vrei să inițiezi un proces, să te înscrii la un curs. Totuși, nu crede ce auzi dacă nu este din surse oficiale. Seara evită conflictele cu persoanele autoritare din viața ta.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Te confrunți cu niște situații financiare deloc noi, dar acum parcă simți că lucrurile se clarifică și se pot rezolva. Seara s-ar putea să ai parte de unele controverse pe teme legate de principii și credințe și nu vei fi prea deschis să asculți opiniile celorlalți.

Horoscop sambata, 17 decembrie 2022
Horoscop

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Luna trece astăzi prin sectorul relațiilor tale și nu te va face deloc deschis dialogului. Ești contra a ceea ce hotărăsc ceilalți și nu lași loc de compromis. Seara discuțiile se pot îndrepta către teme financiare sau legate de încrederea care există între tine și partener.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Se întrevăd neînțelegeri cu colegii sau informații, mesaje pe care le primești și care nu-ți sunt deloc pe plac. Starea generală este mai apatică și cu greu te concentrezi pe ceea ce ai de făcut. Luna se va muta către seară în sectorul relațiilor tale și va trebui să fii mai prudent în subiectele pe care le abordezi în cuplu.

Citește continuarea horoscopului de joi, 19 ianuarie 2023, pe Playtech.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...