Horoscop joi, 18 noiembrie 2021. Zodia Vărsător se pregătește pentru o lecție de viață

Astrolog Roxana Lușneac 17.11.2021, 20:22
Horoscop joi, 18 noiembrie 2021. Zodia Vărsător se pregătește pentru o lecție de viață

Astrele au pregătit o lecție de viață importantă pentru nativii Vărsător. Află previziunile complete pentru fiecare zodie, potrivit horoscop joi, 18 noiembrie 2021. Culorile norocoase ale zilei sunt roz și galben deschis, iar numerele norocoase sunt: 1, 10, 23, 35, 43.

Horoscop joi, 18 noiembrie 2021 – Berbec

Micul Mercur este de partea ta și îți arată sub formă intuiției unde ar trebui să investești timp și energie în această perioadă care are ca scop transformarea ta într-un mod pozitiv. Orice schimbare de punct de vedere profesional în acest moment are și un efect financiar bun.

Taur

Experiența pe care ai acumulat-o până acum , dar și educația ta, vor face un impact foarte pozitiv asupra sectorului carierei. Cumva vei reuși să folosești toate aceste informații în favoarea ta. Atunci când obligațiile tale se schimbă și tu te transformi ca și om.

Gemeni

Este posibil ca familia să aibă astăzi mai multă nevoie de implicarea ta directă în rezolvarea anumitor probleme, dar cumva gândul tău stă la carieră, la ceea ce ai de făcut și acolo. Responsabilitatea pe care o ai pe umerii tăi nu este ușoară, dar cu o bună organizare poți manageria toate aspectele.

Rac

Astăzi este o zi bună pentru a te ocupa de ceea ce își doresc ceilalți. Poate că e momentul să faci un plan pentru o vacanță sau pentru a achiziționa niște cadouri care știți că le-ar bucura sufletul celor din jur. Sezonul de iarnă vă activează atât spiritual cât și emoțională.

Horoscop joi, 18 noiembrie 2021 – Leu

Comunicarea cu cei din jur astăzi poate să nu fie excelentă, mai ales dacă ai de-a face cu persoane care se încăpățânează să aibă dreptate, dar la baza nu știu despre ce vorbesc. Evita anturajul obositor și situațiile în care trebuie să te implici serios, pentru că această eclipsă nu este un moment potrivit.

Fecioară

Acolo unde nu ai reușit până acum să găsești o soluție, eclipsa de mâine îți vine în ajutor să vezi mai clar ce ai de făcut. Astăzi ocupă-te de ceea ce poți și de ce este urgent, dar nu uita să te sfătuiești și cu partenerul de viață. Micul benefic și Marele benefic sunt de partea ta.

Balanta

Tinzi să treci totul foarte mult prin filtrul gândirii și ale emoțiilor, iar acest lucru nu îți este de ajutor în acest moment. Poate că ar trebui să faci curaj și să ieși din carapacea ta, pentru că noile provocări îți poți aduce lucruri bune.

Horoscop joi, 18 noiembrie 2021

Scorpion

Partenerul de viață poate să te ajute mai mult decât te-ai așteptat în îndeplinirea anumitor sarcini. Deși poate rezultatele nu vin atât de ușor așa cum ti-ai dori, Mercur îți susține aspectul comunicării și a relațiilor sociale care îți pot fi benefice în acest moment.

Sagetator

Micul benefic în semnul vostru va aduce față în față cu anumite situații pe care trebuie să le confruntați inevitabil, dar care nu sunt negative. Acestea sunt menite să vă scoată din confortul cu care v-ați obișnuit pentru a reuși să vă ducă la un alt nivel de evoluție.

Horoscop joi, 18 noiembrie 2021 – Capricorn

Acum e momentul să luați o decizie foarte importantă și să vă selectați foarte atent gândurile, pentru că ce gândiți, alegeți acum, veți atrage pe viitor. Vreți să reușiți în tot ce faceți în primul rând pentru familia voastră și pentru a vă crește nivelul de trai, iar aici astrele vă susțin.

Varsator

Încercați să vă ocupați astăzi de anumite treburi rămase restante, pentru că începând de săptămâna viitoare marele Jupiter vă va transforma din fiecare treabă o lecție personala, ceea ce nu vă va ajuta foarte mult. Dacă încercați să fiți foarte organizați, veți reuși.

Horoscop joi, 18 noiembrie 2021 – Pesti

Comunicarea este totul în acest moment pentru voi, pentru că aveți nevoie să fiți deschiși cu cei din jurul vostru, dar poate și să învățați anumite lucruri de la oameni cu experiență. Evoluția se produce prin schimb constant de informații, iar la acest aspect sunteți foarte pricepuți.

 

Astrologul Roxana Lușneac prezintă, în materialul video de mai jos, previziunile astrale pentru sfârşitul anului:

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...