Horoscop joi, 17 iunie. Fecioarele au nevoie mare de o pauză

Astrolog Roxana Lușneac 16.06.2021, 19:07
Horoscop joi, 17 iunie. Fecioarele au nevoie mare de o pauză

Horoscop joi, 17 iunie. Următoarele 24 de ore vor aduce obstacole importante pentru mai multe semne ale zodiacului. Oboseala le ajunge din urmă pe Fecioare, care vor simți că au mare nevoie de o pauză. Culorile norocoase ale zilei sunt auriu și roz. Numerele norocoase: 2,13,24,33,45.

Horoscop joi, 17 iunie – Berbec

Conversațiile cu cei dragi, cu colegii sau chiar cu vecinii vă ajută să va lămuriți în anumite probleme. Important este să aveți curajul să întrebați ceea ce aveți în gând.

Taur

Poate că e momentul să faceți pace cu anumite situații sau cu anumiți oameni care v-au greșit. Voi sunteți bine și asta este suficient așa încât să fiți buni și cu ceilalți.

Gemeni

Întâlnirea cu o prietenă sau cu cineva pe care nu l-ați mai văzut de mult vă poate ajuta mai ales moral. Aveți nevoie de energii noi în jurul vostru.

Rac

Nu uitați că orice acțiune a voastră își are consecință, de aceea încercați să analizați mai bine toate detaliile pentru a nu intră în probleme inutile mai târziu.

Leu

Familia vă este alături mai tot timpul și va puteți baza pe ea, numai că în acest moment sunt ei cei care au nevoie de voi și de susținerea pe care puteți să le-o oferiți.

Horoscop joi, 17 iunie – Fecioară

Mai aveți încă mult până terminați ce v-ați propus, dar speranța moare ultima. Încercați să mai luați câte o pauză pentru a vă ocupa de voi și de problemele personale.

Horoscop joi, 17 iunie
Horoscop joi, 17 iunie

Balanță

Parcă nu mai aveți răbdare și vreți o schimbare în viața voastră. O energia nouă, proaspătă v-ar face bine și v-ar ajută să vă motivați. Plănuiți o vacanță, o sesiune de cumpărături sau o ieșire cu prietenii curând.

Scorpion

Treburile pe care le aveți s-au tot aglomerat poate pentru că gândul vă stă în altă direcție și nu puteți să fiți acolo sută la sută. Trebuie să va mobilizați că apoi să puteți respiră ușurați.

Horoscop joi, 17 iunie – Sagetator

Nu știți exact în ce direcție merg toate acțiunile voastre, dar ceva simțiți în sufletul vostru, iar astrele vă sfătuiesc să va ascultați astăzi intuiția.

Capricorn

Câștigurile pot veni prin intermediul persoanelor de lângă voi care vă susțin și vor cumva să va motiveze sau prin intermediul speculațiilor. Dar pentru asta trebuie să faceți și voi ceva.

Horoscop joi, 17 iunie – Vărsător

Cei din jurul vostru au nevoie de voi sau cel puțin de un sfat bun, iar voi în primul rând în acest moment trebuie să vă adunați energia pentru a va putea ocupa de propria persoană și de ce aveți nevoie.

Pești

Ofertele de colaborare vă pot aduce câștiguri financiare extra, iar asta va ajută să vă măriți si portofoliul. Încercați să fiți vizionari și să vedeți ce ar merge și în viitor.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...