Horoscop joi, 15 aprilie. Zodia care scapă de un mare stres

Astrolog Roxana Lușneac 14.04.2021, 17:55
Horoscop joi, 15 aprilie. Zodia care scapă de un mare stres

Horoscop joi, 15 aprilie. O zodie scapă de un mare stres, în timp ce o altă zodie ar trebui să se bazeze în primul rând pe sine. Culorile norocoase ale zilei sunt galben și mov, iar numerele ce aduc noroc sunt: 1, 18, 27, 34, 44 și 45.

Horoscop joi, 15 aprilie. O zodie trebuie să ia totul cu calm

Berbec

Astăzi poți scapă mai ușor de un stres care tot ți-a stat în cap în ultima perioadă și te-a afectat mai mult decât ai realizat pe moment. Venus aduce optimism, iar soarele îți pune imagina în evidență.

Taur

Gândirea ta astăzi este la un potențial maxim, dar totuși trebuie să ai grijă să nu te grăbești în a trage decizii. Ia totul cu calm pentru a ajunge la concluzia dorită. Soarele îți deschide intuiția și puterea de a vedea dincolo de prezent.

Horoscop joi, 15 aprilie. Zodia care scapa de un mare stres
Horoscop joi, 15 aprilie

Horoscop joi, 15 aprilie. O zodie trebuie să se bazeze în primul rând pe sine

Gemeni

Ai ambiția necesară să depășești niște bariere și intuiția ta poate să te ajute chiar să ai idei geniale. Nu te lăsa influențat de cei din jur mai mult decât ești confortabil și bazează-te în primul rând pe tine.

Rac

Saturn îți aduce în casa parteneriatului actual de viață sau de afaceri o stabilitate pe care ți-ai câștigat-o în timp prin consecvență, iar de aici nu poți decât să te bucuri și să stai liniștit. Ideile bune pot veni de la oamenii din jurul tău.

Horoscop joi, 15 aprilie. O zodie este motivată

Leu

Casa sănătății poate indica nevoia unor intervenții sau a unei recuperări amânate de ceva timp. Lucrurile se vor vindeca încet și bine, evitând stresul și lăsând lucrurile să mai vină și de la sine. Dă timpului timp.

Fecioară

O călătorie la distanță sau vestea vizitei unor oameni dragi de peste hotare îți tot stă în gând și te motivează să aștepți timpuri bune și momente frumoase. Partenerul de viață te susține pe drumul ales de tine, iar asta îți da încredere.

Horoscop joi, 15 aprilie. O zodie începe să ia decizii bune

Balanță

Marte îți dă putere și energie, iar Jupiter te face să poți să analizezi lucrurile în detaliu și îți aduce înțelepciune. Cei de lângă tine te susțin, iar cu ajutorul acestora poți începe să iei decizii bune pentru viitorul tău.

Scorpion

Unele lucruri pe de-o parte te intrigă, iar pe de altă parte intuiția îți spune să ai răbdare și să faci totul strategic. Încearcă să iei tot ce e frumos din tot și să te bucuri de drumul parcurs până în acest moment.

Horoscop joi, 15 aprilie. Lucrurile încep să se alinieze pentru o zodie

Săgetător

Parcă ai de-a face cu situații pe care le-ai mai trăit în trecut și este posibil să nu fi găsit până acum cauza repetării lor. Cheia e la tine și în detalii.

Capricorn

În sfârșit poți începe să respiri și poți vedea lucrurile dintr-o perspectivă mai bună și mai aerisită decât o vedeai înainte. Ai scăpat cumva de o greutate de pe suflet și parcă lucrurile încep să se alinieze.

Horoscop joi, 15 aprilie. O zodie înregistrează un progres

Vărsător

Comunicarea în familie sau cu prietenii te ajută să te mobilizezi și să îți găsești puterea de a lua niște decizii importante. Chiar dacă totul începe cu pași mici, important este că se realizează un progres.

Pești

Pui emoții și empatie în gândurile tale și în cum gestionezi situațiile. Sectorul susținerii tale materiale sau familiale este unul puternic, iar asta îți dă încredere să începi să te gândești la planuri care te pun în evidență și mai mult.

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...