Horoscop joi, 14 ianuarie. Vărsătorii trebuie să fie mai diplomați

Astrolog Roxana Lușneac 13.01.2021, 19:30
Horoscop joi, 14 ianuarie. Vărsătorii trebuie să fie mai diplomați

Horoscop joi, 14 ianuarie. Suntem în plină iarnă, și ca vreme și calendaristic, așa că nativii zodiacului trebuie să se mobilizeze mai bine ca niciodată, mai ales că, e bun știut, ianuarie e luna care trece cel mai greu din an, având în vedere că vine după Sărbătorile în care s-a chefuit și petrecut. Culorile norocoase ale zilei sunt portocaliu și verde deschis, în timp ce numerele de care trebuie să țineți cont pentru a atrage șansa sunt 4, 24, 34, 56 și 59.

Horoscop joi 14 ianuarie. Previziuni astrale pentru zodii

Berbec

Poate din punct de vedere financiar nu ești încă unde ți-ai dori, dar cei din jur te apreciază și te susțin, iar faptul că ești respectat îți dă încredere în tine pentru a face planuri de viitor.

Taur

Gândește practic în tot ceea ce faci, pentru altfel tinzi să îți consumi energia degeaba și fără rezultate. Organizează-ți un program și ține-te de el pentru a fi productiv.

Gemeni

Ai nevoie să uiți unele lucruri și din punct de vedere spiritual să treci peste ele, tocmai pentru a putea să-ți construiești pe viitor o stabilitate. Primul pas spre împăcare este iertarea.

Rac

Din punct de vedere financiar pot apărea la interval alte surse de venit decât cele pe care le-ai luat în calcul până acum, iar asta îți da un sentiment de liniște.

Leu

Optimismul este cel care te ajută să ai o zi bună, mai ales că poți să obții un succes foarte ușor.Ai toate șansele că sectorul financiar să fie unul satisfăcător.

Fecioară

Poți petrece momente plăcute în preajma unor persoane cu energie pozitivă, iar asta îți da un sentiment plăcut. Nu lăsa oamenii care nu empatizează cu tine în acest moment să-ți strice starea.

Balanțele au nevoie de susținerea celor din jur

Balanță

Lucrurile care se întâmplă în acest moment în viață ta au nevoie de susținere celor din jur, tocmai de aceea trebuie să fii diplomat în acțiunile pe care le întreprinzi.

Scorpion

Poate unele câștiguri nu sunt încă satisfăcătoare, mai ales că unele cheltuieli neprevăzute tot apar. Da-i timpului timp, vor veni și satisfacțiile la timpul lor.

Săgetător

Orice activitate pe care o întreprinzi are nevoie de atenția ta sporită, mai ales că soluțiile trebuie găsite cât mai rapid și eficient. Încearcă să ai grijă ce spui și cui, pentru a nu crea discuții nedorite.

Capricorn

Din punct de vedere emoțional știi că ești bine, mai ales că partenerul de viață este alături de tine și își da tot interesul să îți fie cât se poate de ajutor. Nu este o zi bună pentru investiții financiare.

Vărsător

Pentru a accepta ideile unor oameni trebuie în primul rând să încerci să le înțelegi, iar tu în acest moment nu prea ai dispoziția spre acest lucru. Atunci încearcă să fii diplomat în atitudine și să îți vezi de propriile priorități.

Pești

Dacă aveți examene importante sau operații plănuite, este important să fiți pozitivi în atitudine, deoarece stresul nu va este prieten. Chiar dacă nu poți renunța de tot la emoții, învață să le manageriezi și că totul depinde de tine doar până la un punct.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...