Horoscop, joi, 13 mai 2021. Oportunitate extraordinară pentru această zodie

Astrolog Roxana Lușneac 12.05.2021, 18:40
Horoscop, joi, 13 mai 2021. Oportunitate extraordinară pentru această zodie

Se anunță vești bune pentru mulți dintre nativii din horoscop, pentru ziua de joi, 13 mai 2021. O parte dintre aceștia vor avea nevoie de susținere din partea celor dragi, în timp ce alții își vor crea succesul prin propriile puteri. De asemenea, pentru un plus de noroc, numerele 1, 14, 16, 22, 27, 33 vă pot aduce o șansă în plus. Țineți cont și de culorile norocoase galben deschis si portocaliu în aceste zile.

Horoscop, joi, 13 mai 2021. Ce vești aduc astrele pentru nativii din zodiac

Berbec

Copiii vă aduc satisfacții si cumva vă simțiți mândrii de deciziile lor, chiar dacă ar trebui să arătați mai des acest lucru. Astăzi este o zi bună pentru noi planuri legate de sectorul financiar.

Taur

Parcă nu mai depinde totul de voi și asta vă dă un sentiment că puteți respira ușurați. De acum e treaba celor din jur să se ocupe de ceea ce altă dată era pe umerii voștri.

Gemeni

Acolo unde lucrurile nu au fost rezolvate în trecut, nu trebuie să continuați cu speranța că totul se va aranja de la sine, ci trebuie să luați atitudine și să rezolvați problema.

Rac

Unele dorințe sau planuri pe care le aveți pot fi întârziate de unele evenimente neprevăzute, așadar încercați să vă pregătiți din timp pentru orice eventualitate, mai ales dacă trebuie să ajungeți undeva la o oră anume.

Leu

Casa străinătății vă surâde, fie că e vorba de o conexiune legată de afaceri sau plur și simplu pentru o vacanță. Nu pierdeți timpul, ci organizați-vă chiar astăzi.

Fecioară

Acasă la voi, dar și în carieră se pot întâmpla diverse lucruri care nu țin de voi, dar care vă mulțumesc cumva și vă aduc satisfacție. Lăsați lucrurile să vină și de la sine, pentru că așa o fac cel mai bine.

Balanță

Imaginea voastră este una bună și așa o păstrați atât timp cât nu vă implicați în treburile sau în problemele altora. Nu veți reuși voi să faceți pentru alții, ce nu pot face ei singuri pentru propria persoană.

Ce vești aduc astrele joi, 13 mai 2021, la horoscop
Horoscop, joi, 13 mai 2021

Ce nativi ar putea lua în calcul începutul unei afaceri

Scorpion

Se întâmplă multe lucruri în cercul de cunoștințe și nici nu știți de partea cui să fiți de fapt, pentru că fiecare are dreptatea lui. Găsiți un echilibru si rămâneți acolo fără să vă implicați.

Săgetător

Pentru o sănătate bună și o liniște mentală evitați discuțiile cu persoanele care au o energie negativă. Nu este momentul să fiți voi cei care îi salvează pe ceilalți, ci ocupați-vă de voi.

Capricorn

Timpul petrecut alături de cei dragi sau organizarea unei vacanțe trebuie să fie în acest moment o prioritate pentru voi, deoarece asta vă motivează. Aspectul financiar se va îmbunătăți curând.

Vărsător

Aveți multe lucruri de pus la punct, iar timpul parcă nu vă mai ajunge. Astrele vă susțin să încercați să vă organizați chiar de astăzi pentru perioada ce urmează.

Pești

Nu duceți lipsă de posibilități, dar aveți și idei și susținere din partea celor din jur. Afacerile sau alianțele începute astăzi pot avea un viitor frumos.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...