Horoscop joi, 13 ianuarie 2022. De la cine se inspiră zodia Rac

Astrolog Roxana Lușneac 12.01.2022, 20:21
Horoscop joi, 13 ianuarie 2022. De la cine se inspiră zodia Rac

Horoscop joi, 13 ianuarie 2022. Sfârșitul săptămânii se apropie cu pași repezi, însă astrele încă au planuri importante pentru toate cele 12 semne ale zodiacului. Află de la cine se inspiră, în următoarele 24 de ore, cei născuți în zodia Rac. Culorile norocoase ale zilei sunt galben și albastru, iar numerele care ne vor aduce noroc sunt: 9, 10, 15, 32, 42, 45.

Horoscop joi, 13 ianuarie 2022 – Berbec

O conexiune importantă poate reveni în viața ta și te poate ajuta foarte mult să te deschizi în ceea ce ține de sentimentele tale. Momentan te afli în propoziție de putere, iar din punct de vedere profesional ai parte de satisfacții.

Taur

Nu îți fie frică să te deschizi emoțional sau să-ți accepți greșelile în fața celor din jur. Vulnerabilitățile trebuie acceptate ca fiind o parte a vieții, iar tu în acest moment trebuie să te ocupi de programul pentru următoarele săptămâni.

Gemeni

Astrele te susțin astăzi, dar și universul pentru a obține o imagine mai clară asupra obiectivelor pe care le ai pentru viitor. Spre seară mercur retrograd poate să-ți afecteze un pic intuiția, de aceea nu este indicat să te bazezi foarte mult pe aceasta.

Rac

În mod normal nu ești foarte deschis provocărilor sau schimbărilor, dar astăzi te poți simți inspirat de anumiți oameni din jurul tău să evoluezi mai mult din punct de vedere profesional. Permite-ți să crești și să fii înțelept.

Horoscop joi, 13 ianuarie 2022 – Leu

Încă de dimineață poți să fii ceva mai ocupat, iar viața ta socială cumva are nevoie de o atenție deosebită. Încearcă să-ți organizezi prioritățile între muncă și distracție, pentru a evita să te aglomerezi în partea a doua a zilei.

Fecioară

Este posibil să-ți ia ceva mai mult timp să îți organizezi locul de muncă sau actele pe care le ai de terminata astăzi, iar asta te poate stresa. Încet și bine îți poți crea acel spațiu organizat de care ai nevoie pentru zilele următoare.

Balanta

Uneori pentru a vedea ceea ce are universul pregătit pentru tine este necesar să faci și tu primul pas. În primul rând îți trebuie încredere că nimic nu e întâmplător și să te bazezi mai mult pe intuiția ta atunci când vine vorba de oameni.

Horoscop joi, 13 ianuarie 2022
Horoscop joi, 13 ianuarie 2022

Scorpion

Încearcă să nu intri foarte mult în conversații pe care partenerul nu le tolerează, deoarece lucrurile ar putea evolua într-o direcție pe care nu ti-o dorești. Mercur retrograd poate creea dificultăți în transmiterea anumitor mesaje.

Horoscop joi, 13 ianuarie 2022 – Sagetator

Astăzi ești ceva mai carismatic și mai dispus să comunici cu cei din jur decât în mod normal. Mercur și începe retrogradarea, de aceea nu este foarte indicat să începi să porți discuții serioase legate de viitor.

Capricorn

Astăzi este o zi bună pentru a găsi diverse modalități de a-ți îmbunătăți sănătatea. Poate că ar trebui să faci mai mult sport sau să faci activități care te ajută să îți găsești calmul și liniștea interioară.

Varsator

Astăzi poți să găsești diverse motive interesante să ieși din casă sau chiar să îți faci anumite bucurii . Luna in Taur iti da un echilibru mental și emoțional, ceea ce te ajută să te relaxezi și să vezi mai clar care sunt obiectivele tale pe termen lung.

Horoscop joi, 13 ianuarie 2022 – Pesti

Astăzi nu este o zi bună pentru a spune ideile care îți vin în minte într-un mod direct, mai ales dacă nu ești total pregătit pentru anumite discuții în care poți intra. Încearcă să pui limite și să rămâi neutru vizavi de tot ce se întâmplă în jurul tău.

Urmăriți Impact.ro și pe