Horoscop joi, 13 august. Zodia care primește o veste uriașă

Elena Avramescu 12.08.2020, 19:29
Horoscop joi, 13 august. Zodia care primește o veste uriașă

Ziua de 13 august vine cu provocări pentru unele zodii, dar și cu satisfacții pentru altele. Iată ce anunță astrologii pentru joi, 13 august.

Horoscop joi, 13 august

Horoscop BERBEC

Ceea ce îți doreai să se întâmple este pe cale de a se realiza. În sfârșit soarele o să răsară și pe strada ta, așa că ai toate motivele ca să fi fericit.

Horoscop TAUR

Încearcă să-ți limitezi cheltuielile, fiindcă nu este cea mai bună zi pentru a face acest lucru. O să cheltui mai mult decât ar trebui și o să ai probleme din această cauză.

Horoscop GEMENI

Faptul că uneori vorbești fără să-ți măsori cuvintele se va întoarce împotriva ta. Evită să vorbești despre lucruri care nu te privesc, o să te scutească de probleme.

Horoscop joi, 13 august
Horoscop joi, 13 august

Horoscop RAC

Se va ivi o problemă de bani sau acte, însă nu trebuie să te agiți. Ia lucrurile cu calm și totul se va rezolva în cele din urmă. Nu este atât de grav precum pare.

Horoscop LEU

Nu te simți prea bine iar asta din cauză că nu prea ai avut grijă de tine în ultimul timp. Ai face bine să mergi la medic pentru o serie de analize.

Horoscop FECIOARĂ

Te ocupi prea mult de muncă și uiți să acorzi timp și persoanei de lângă tine, iar asta este posibil să-ți aducă probleme în relație.

Horoscop BALANŢĂ

Cheltuielile prea mari din ultima vreme te apasă, însă nu-ți mai face atâtea griji. Meriți un răsfăț după toată munca depusă din ultimele luni.

Horoscop SCORPION

Ai obicei de a-i judeca pe cei din jur, iar aceștia nu te privesc cu ochi prea buni. Încearcă să nu mai spui cuvinte grele, care pot să rănească.

Horoscop SĂGETĂTOR

Relația cu persoana iubită este pe butuci, iar problemele par să se agraveze. Este cazul pentru o discuție sinceră, fiindcă în ritmul acesta n-o să ajungeți la niciun consens.

Horoscop CAPRICORN

Ești irascibil cu cei din jur și ai așteptări mult prea mari. Încearcă să faci lucruri și pe cont propriu și nu mai aștepta ca cineva să-ți sară în ajutor.

Horoscop VĂRSĂTOR

Nu ai o perioadă prea bună din punct de vedere sentimental, însă nu trebuie să lași emoțiile să pună stăpânire pe tine. Găsește ceva creativ de făcut ca să ai mintea ocupată.

Horoscop PEŞTI

O să primești o veste uriașă, pe care o așteptai de mult timp. Așa că scoate șampania de la rece, fiindcă este motiv de sărbătoare.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...