Horoscop joi, 12 noiembrie 2020. Gemenii fac cheltuieli mari

Astrolog Roxana Lușneac 11.11.2020, 19:28
Horoscop joi, 12 noiembrie 2020. Gemenii fac cheltuieli mari

Horoscop joi, 12 noiembrie 2020. Numerele norocoase de care trebuie să țineți cont în această zi sunt  2, 10, 34 și 54. De asemenea, trebuie să aveți grijă și la culorile care vă aduc noroc. Pariați pe auriu și portocaliu.

Horoscop joi, 12 noiembrie 2020

Berbec

Cu o anumită persoană cu care nu ai mai vorbit de mult timp acum poți relua legătura. Sunt multe de spus, iar în unele privințe poți avea nevoie de ajutorul ei.

Taur

A încerca să-i ajuți pe ceilalți face parte din natura ta, din cine eșți. De anumite persoane din anturaj merită lăsată o anumită distanță, tocmai pentru a vedea dacă fac ei un efort să vină mai mult spre voi.

Gemeni

Cheltuielile nu prea pot fi evitate, dar înainte de toate întreabă-te dacă chiar ai nevoie de tot și fii mai selectiv. Unii din voi investiți în muncă, alții în casă, dar tot ce contează e calitatea, nu cantitatea.

Astrele le-au pregatit surprize celor 12 zodii
Horoscop 12 noiembrie 2020

Rac

Atunci când vine vorba de sectorul carierei nu ar trebui să întâmpini situații dificile. Pune-ți toată atenția asupra recuperării tale mentale și emoționale, dar și asupra familiei.

Leu

E un moment bun pentru a rezolva niște probleme restante, iar cei din jur vă susțîn și va admira eficitenta. Rezultatele finale vă pot aduce o recunoaștere bună a meritelor.

Fecioara

Anumite probleme nu vă mai afectează ca înainte, iar asta vă dă o energie excelentă. Timpul petrecut alături de cei dragi și de familie vă aduce o stare bună.

Balanță

Anumite decizii făcute în trecut acum vă pot aduce satisfacții. Fie că va salvează de un împrumut, fie că vindeți ceva, fie că spargeți pușculița, fiecare Balanță poate avea sursă ei de salvare pentru zile mai grele.

Scorpion

O relație de la distanță poate reveni în viață voastră și se poate dovedi a fi ceva special sau ceva de care aveți nevoie în acest moment. Nu ezități să vă exprimați părerile și să cereți ajutor.

Săgetător

Ție îți pasă de toată lumea în felul tău, chiar dacă nu arăți neapărat asta. Comunicarea este cheia dacă nu vrei să îți fie interpretată greșit atitudinea și să iasă discuții.

Capricorn

Anumite persoane se ocupă cumva să îți facă un plan sau mai bine zis să te încurce, iar asta nu prea îți este pe plac. Nu uită că diplomația este o bună unealtă să ieși cu bine din situațiile de genul.

Vărsător

Partenerul de viață sau chiar un prieten bun te pot susține în acest moment mai mult decât te-ai fi așteptat, ceea ce îți da o siguranță și o stare de bine. Nu ezita chiar  să ceri această susținere dacă simți că nu vine de la sine.

Peșți

Anumite relații trebuie îmbunătățite,  iar asta va poate aduce câștiguri pe viitor. Nu renunțați la ce faceți acum, chiar dacă lucrurile nu merg chiar în direcția dorită.

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...