Horoscop joi, 12 august 2021. Capricornii au parte de susținerea astrelor

Astrolog Roxana Lușneac 11.08.2021, 19:43
Horoscop joi, 12 august 2021. Capricornii au parte de susținerea astrelor

Horoscop joi, 12 august 2021. Capricornii au parte de susținerea astrelor. Culorile norocoase sunt galbenul și bejul, iar numerele ce aduc noroc sunt 1, 12, 25, 32 și 34.

Horoscop joi, 12 august 2021. Unei zodii îi sunt recomandate discuțiile cu cei dragi

Berbec

Astăzi este o zi bună pentru a explora posibilități și pentru a începe să pui în aplicare anumite planuri sau idei pe care le ai de mult timp în gând. Sănătatea unui membru al familiei tale poate să te îngrijoreze, dar trebuie să ai încredere că va fi bine.

Taur

Saturn vă limitează cumva perspectivele sau modalitățile de a ieși dintr-o situație, iar cel mai bun remediu este să încercați să gândiți dincolo de bariere, dincolo de blocajele actuale. Discuțiile cu cei dragi vă pot da o nouă perspectivă.

Horoscop joi, 12 august 2021. Capricornii au parte de sustinerea astrelor
Simboluri ale zodiilor

Horoscop joi, 12 august 2021. O zodie se poate baza pe partenerul de viață

Gemeni

Mercur vă ajută să vă gândiți la extinderea afacerii sau a ariei în care activați. Fie că vreți să faceți un curs nou sau să va informați mai bine despre ce a apărut pe piață, aveți nevoie de informații brute care vă pot fi de ajutor și doar singur puteți face rost de ele.

Rac

Partenerul de viață este cel pe care vă puteți baza în organizarea unui eveniment sau în menținerea unor relații sociale cu anumite persoane. Nu vreți să vă stresați acolo unde nu este cazul. Trebuie să vă ocupați de ce contează cu adevărat.

Horoscop joi, 12 august 2021. Starea de sănătate a unei zodii se îmbunătățește

Leu

Marte, planeta de foc, vă poate face mai dispuși să luptați pentru dreptatea voastră și pentru principiile pe care le aveți. Chiar dacă nu toată lumea vă înțelege, rămâneți pe drumul vostru. Încercați să fiți totuși diplomați în atitudine atunci când vine vorba de subiectele mărunte.

Fecioară

Gândul vă stă la străinătate. Fie că vreți să plecați într-o vacanță sau efectiv cineva de la o distanță considerabilă va veni curând să vă viziteze, activitățile de astăzi vă pot ocupa ziua doar în scopul pregătirilor. În rest, aspectul sănătății pare să se amelioreze.

Horoscop joi, 12 august 2021. O zodie are nevoie de sinceritate

Balanță

Nu vreți să puneți un mare accent pe ce vi se întâmplă vouă astăzi, ci mai degrabă asupra persoanei iubite sau asupra familiei. La acest aspect se începe o nouă etapă, iar cei din jur au nevoie de ajutorul și de susținerea voastră.

Scorpion

Marele benefic poate să arate faptul că încă nu v-ați găsit curajul să spuneți anumitor lucruri pe nume și tot vă căutați momentul potrivit. Fie că este vorba de relația profesională cu șeful sau de cea sentimentală cu partenerul de viață, sinceritatea este cea mai bună modalitate de a vă găsi liniștea.

Horoscop joi, 12 august 2021. O zodie are susținerea astrelor

Săgetător

Unele dorințe din viață voastră se vor dovedi a fi realizabile, trebuie însă să vă motivați suficient de tare așa încât să reușiți să faceți ceva concret în perioada ce urmează. Un câștig extra financiar nu v-ar strica.

Capricorn

Micul benefic vă ajută să vă găsiți calmul și răbdarea necesară pentru a duce lucrurile începute la un bun sfârșit. Fie că e vorba de o prezentare sau de un proiect pe care vreți să-l terminați înainte de a vă lua o vacanță, astrele vă susțin.

Horoscop joi, 12 august 2021. Este important ca o zodie să comunice

Vărsător

Soarele vă aduce lumină și energie, așa încât să vedeți clar drumul pe care mergeți și să luați deciziile necesare. Atunci când nu puteți schimba situația, schimbați-vă modul de a o privi, iar soluțiile vor veni de la sine.

Pești

Casa comunicării și a relațiilor sociale este activă astăzi, ceea ce înseamnă că puteți avea idei bune și primi sfaturi competente dacă vă deschideți cercului vostru de cunoștințe despre nevoile sau dorințele pe care le aveți. Nu păstrați doar pentru voi toate gândurile, pentru că astfel nimeni nu va ști ce vă doriți. Vezi AICI care sunt cele mai risipitoare zodii!

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...