Horoscop joi, 10 iunie. Berbecii se gândesc numai la concediu

Astrolog Roxana Lușneac 09.06.2021, 19:23
Horoscop joi, 10 iunie. Berbecii se gândesc numai la concediu

Horoscop joi, 10 iunie. Berbecii se gândesc numai la concediu. Numerele norocoase ale zilei sunt 2, 14, 26, 33, 35 și 46, iar culorile norocoase sunt auriu și roz.

Horoscop joi, 10 iunie. O zodie începe să se relaxeze

Berbec

Gândul vă stă fie la un concediu, fie la un eveniment care urmează să se întâmple în viața voastră și care mai aduce lumină și voie bună.

Taur

Începeți să respirați mai ușurați, mai ales că perioada tensionată prin care ați trecut v-a făcut să luați în considerare detalii pe care înainte le-ați omis.

Horoscop joi, 10 iunie. Berbecii se gandesc numai la concediu
Semnele zodiilor

Horoscop joi, 10 iunie. O zodie prinde curaj

Gemeni

Vreți să faceți multe și dacă se poate și repede, numai că în acest moment trebuie să vă luați un moment de liniște și să analizați tot ce aveți în plan.

Rac

Astăzi planetă voastră, Luna, este în combustie cu Venus, iar acest lucru vă poate împinge spre cheltuieli mai mari sau spre fapte pe care în trecut nu ați fi avut curajul să le faceți. Fiți totuși preventivi.

Horoscop joi, 10 iunie. O zodie are de făcut o schimbare

Leu

Cariera este sectorul care vă preocupă în continuare și parcă ceva nu va dă liniște. Poate că e momentul să faceți niște schimbări acolo unde știți că e cazul.

Fecioară

Mercur vă pune în situații neașteptate și parcă tot ce nu se așeza așa cum doreați până acum, dintr-o dată devine și mai dezorganizat. Aveți răbdare și rezolvați totul logic.

Horoscop joi, 10 iunie. O zodie trebuie să își acorde timp

Balanță

Dacă până acum nu ați avut curajul să aplicați pentru o mărire de salariu sau să vă cereți un drept, astăzi o puteți face. Însă trebuie să fiți diplomați în atitudine și să vă argumentați bine propunerea.

Scorpion

Îi puneți pe ceilalți pe primul loc și nu mai aveți timp când să vă ocupați de ce vă doriți cu adevărat să faceți. Poate că a venit momentul să vă gândiți la ce vă aduce liniște și împăcare.

Horoscop joi, 10 iunie. O zodie scapă de probleme restante

Săgetător

Marele benefic vă ajută să rezolvați anumite treburi pe care le-ați tot lăsat pe ultima sută de metri. Nu trebuie însă să vă grăbiți să luați decizii noi, ci mai degrabă mergeți pe ce știți sigur.

Capricorn

Saturn vă ajută astăzi să vă ocupați de lucruri rămase restante din trecut. Poate că trebuie să investiți sau să fiți atenți să nu pierdeți un moment important.

Horoscop joi, 10 iunie. O zodie dobândește energie

Vărsător

Astrele vă dau astăzi energie să vă ocupați de lucrurile rămase restante, numai că fie nu știți cu ce să începeți, fie ați uitat niște detalii. Solicitați ajutorul celor dragi sau colegilor.

Pești

Casa secretelor și a lucrurilor pe care nu vreți să le împărtășiți cu nimeni este astăzi pusă în evidență, iar aici trebuie să vedeți cum vă organizați așa încât să vă fie vouă bine în primul rând. Vezi AICI și horoscopul ţigănesc pentru luna iunie 2021!

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...